Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (10)

1001 回覆
20 Like 8 Dislike

香港幾時出

如果下年個樣係咁未必換了

正面實物應該會靚D,不過三叔個背我覺得note8 咁design 會好D
如果有日三叔面+sony 背就好了

正面實物應該會靚D,不過三叔個背我覺得note8 咁design 會好D

碌8垃圾指紋擺位 遠到

打直雙鏡頭真係好柒
個mon偏綠有冇得免費換mon

同問,想整撚爆個MON用300去換個新MON唔知會唔會好D

BTW呢排用緊RGB MODE又真係好準, 但係唔鮮色唔慣

我都好掙扎用邊個mode
個mon偏綠有冇得免費換mon

同問,想整撚爆個MON用300去換個新MON唔知會唔會好D

BTW呢排用緊RGB MODE又真係好準, 但係唔鮮色唔慣

我都好掙扎用邊個mode

我都係用screen balance個app頂住渣
琴日拎左部XZP同XZ換note8
睇唔慣個mon長左咁多
睇唔慣個mon長左咁多

xzp都係好機黎 可惜sony 個mon size
有冇巴打買水機?
驚唔驚會中伏
睇唔慣個mon長左咁多

認真講XZP係好過note8
我買返note8都係貪佢枝筆
note8睇avgle放大唔到

用samsung瀏覽器
睇唔慣個mon長左咁多

認真講XZP係好過note8
我買返note8都係貪佢枝筆

點解咁講
韓國傳媒 Business Korea 日前報道,指 LG 計劃於明年 1 月的 CES 2018 展會上,將亮相上半年旗艦機 G7,比原定 2 月下旬舉行的 MWC 2018 提前了個多月。據悉,LG G7 不但配備 18:9 OLED 屏幕、搭載 Snapdragon 845 處理器,還會採用屏下指紋解鎖,其他具體資料尚未有任何消息。若然屬實,LG G7 便有望可憑屏下指紋解鎖「黑科技」,超越蘋果

如果係既話會屌打s9

可以換得機?

點整到黑色theme

root左?
韓國傳媒 Business Korea 日前報道,指 LG 計劃於明年 1 月的 CES 2018 展會上,將亮相上半年旗艦機 G7,比原定 2 月下旬舉行的 MWC 2018 提前了個多月。據悉,LG G7 不但配備 18:9 OLED 屏幕、搭載 Snapdragon 845 處理器,還會採用屏下指紋解鎖,其他具體資料尚未有任何消息。若然屬實,LG G7 便有望可憑屏下指紋解鎖「黑科技」,超越蘋果

如果係既話會屌打s9

到時有實物先比較啦

如果係既話會屌打s9

到時有實物先比較啦

完全唔覺有任何an機可以屌打三星
更何況LG呢隻3線品牌

可以換得機?

點整到黑色theme

root左?

去Samsung theme自己搵下啦...

如果係既話會屌打s9

lg d野永遠實機係差d

如果係既話會屌打s9

lg d野永遠實機係差d

但係個嵌入式指紋真係估唔到係lg行先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞