Samsung S8/S8+/ Note 8討論區 (10)

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
想問而家出左burgundy 色未?
有冇巴絲
想要s8
跟plan 出左部台機 64gb
未開 唔想用
Pm me 如果有興趣
有冇巴絲
想要s8
跟plan 出左部台機 64gb
未開 唔想用
Pm me 如果有興趣

How much
tg: tyw32
用緊s8
前排有更新但我唔想更新
依家頭頂通知欄有個軟件更新通知
clear 唔走,求方法
用緊s8
前排有更新但我唔想更新

點解唔更新呢
用緊s8
前排有更新但我唔想更新

點解唔更新呢,印象中個message向右滑就會消失 不過下次可能會再出黎
用緊s8
前排有更新但我唔想更新

更新啦
冇伏仲順左

可以換得機?

點整到黑色theme
一連上wifi s8+ 被下載廣東話辯識套件
唔通。。。。
用緊s8
前排有更新但我唔想更新

更新啦
冇伏仲順左

真係咁正
但我好耐無用an機
依家an機更新完仲洗唔洗雙wipe?
用緊s8
前排有更新但我唔想更新

更新啦
冇伏仲順左

真係咁正
但我好耐無用an機

除左賣機 從來無wipe過
唔通。。。。

不嬲都有keep住update
只係會係連咗wifi 之下先會down

之前有人話會出廣東話bixby
雖然我覺得都係普通話行先
唔通。。。。

不嬲都有keep住update
只係會係連咗wifi 之下先會down

之前有人話會出廣東話bixby
雖然我覺得都係普通話行先

大陸已經更新左普通話
用緊s8
前排有更新但我唔想更新

更新啦
冇伏仲順左

真係咁正
但我好耐無用an機

除左an版本更新我先會wipe cache
至於雙wipe就真係異常地lag先會

特別三叔d更新好少出問題,雖然慢過其他廠,好過水果果d搵用家做白老鼠,sony果d直情更完成堆sensor 出事bug到即時要收番個更新
個mon偏綠有冇得免費換mon

點解啲電去得咁快嘅

點解啲電去得咁快嘅

收得差開得光掛

點解啲電去得咁快嘅

收得差開得光掛

咁岩個到先收得差,平時冇野收得好好都係好快,光我都係開4,50%

同問,想整撚爆個MON用300去換個新MON唔知會唔會好D

同問,想整撚爆個MON用300去換個新MON唔知會唔會好D

BTW呢排用緊RGB MODE又真係好準, 但係唔鮮色唔慣

如果前面都係同色就好了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞