2K18討論區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
我反而覺得今集個樣scan得好過上集 上集我整左成粒幾鐘 今集我3次搞掂
我反而覺得今集個樣scan得好過上集 上集我整左成粒幾鐘 今集我3次搞掂

係咪你樣衰左炸
求藍田報價
放工去
之前話ps4十月先有實體版,因為要換封面果條撚屌呢

打緊live

差啲全世界俾佢水左
係ps store啲打手
想坤人買貴啲

馬後炮一句,其實2k連季前一個月轉會球員都無真人相show
肯重印封面真係唔多信

係咪你樣衰左炸

why so mean
有冇人知黃金果邊幾錢?
之前話ps4十月先有實體版,因為要換封面果條撚屌呢

打緊live

差啲全世界俾佢水左
係ps store啲打手
想坤人買貴啲

馬後炮一句,其實2k連季前一個月轉會球員都無真人相show
肯重印封面真係唔多信

重印封面就真既官方自己講左
轉會相就等佢更新啦 上集出完之後都有更新
不過唔知邊個話咩有FD做GAME鋪 話十月先有貨就真係流左D

係咪你樣衰左炸

其實洗唔洗掀起頭髮見額頭

後尾發現求其影唔理個框,頭遮額頭仲快
Irving Celtics cover 係咪要十月到先有?

係咪你樣衰左炸

其實洗唔洗掀起頭髮見額頭

後尾發現求其影唔理個框,頭遮額頭仲快

我係整起啲頭髮 跟著影側面個啲唔好望鏡頭 順著影落去就ok 我其實整3次 3次都ok 不過唔似樣 所以我先整3次咁多
2000fun $448
有冇人知觀塘幾錢?
來回旺角成廿蚊 398我都收貨
Irving Celtics cover 係咪要十月到先有?

ching cavs cover先罕呀
嚟緊成年都有celtics你買
有無巴打留意到switch有實體未,係咪有巴打話就有,求報告
有冇人知觀塘幾錢?
來回旺角成廿蚊 398我都收貨

岩岩3樓買左378
中間 shaq 5xx 信和一樓
$350入手
真心想問ps4同switch兩個版本有無分別
$350入手

邊度
葵芳
未買過vc
想問買特別版送嘅vc係咪扺過貨金?
$350入手

邊度

葵芳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞