2K18討論區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
Pro am點換波鞋
已經唔想玩mc了 除非一野升到85
唔係根本冇得玩
同埋以前都話可以升爆體能先算
而家一開始揀屬性已經限死體能升盡都係差

慢慢升都有樂趣

一開波60
除咗策應做唔到其他野
我真係無咩樂趣

第1年玩咩柒頭
一開波比個99你好冇
有人計左數升到86你要mycareer 240場A+
卡左係my team challenge 今個星期第四關卡左5次以上 次次都係輸幾分

依個好難玩,第三場gasol好屈,打咗三次先過到

第三場好易過
第四場張紅寶 Whiteside 好難搞

我垃圾 有Irving+Oneal都輸 Dragic好勁

痴撚線...一開始個幾pack 抽中一個銅卡個底之外就冇內線球員,而家比whiteside 屈rebound 贏唔到

輕鬆輾過 不過一上籃俾whiteside block到拍拍聲

我正係上籃先好啲,射波成日唔入,搞到好難打

呢集啲射波好難入

係 我用Irving 有時過左人 射中距都唔入
電腦明顯準D
BTW 玩左超過十次 我終於過左
已經無哂心機整片

抖下喇巴打....

電腦all star同superstar個難度差距好大
唔太關d卡事...當然有個兩張ruby卡就最好啦
今集既防守改弱左好多 電腦好易跟甩d off ball 球員 又容易and1, pull up jumshot又易入 俾電腦屈撚到喊
大家覺得play now online最屈係邊隊??

all time湖人好似公認屈機
但all time勇士有冇得打
curry thompson mullen durant chmaberlain
run and gun快攻3分
(不過籃板應該冇得搶

All time 超音速都好撚勁

all time heat
tim hardaway wade lbj mourning oneal
卡左係my team challenge 今個星期第四關卡左5次以上 次次都係輸幾分

依個好難玩,第三場gasol好屈,打咗三次先過到

第三場好易過
第四場張紅寶 Whiteside 好難搞

我垃圾 有Irving+Oneal都輸 Dragic好勁

痴撚線...一開始個幾pack 抽中一個銅卡個底之外就冇內線球員,而家比whiteside 屈rebound 贏唔到

輕鬆輾過 不過一上籃俾whiteside block到拍拍聲

我正係上籃先好啲,射波成日唔入,搞到好難打

呢集啲射波好難入

係 我用Irving 有時過左人 射中距都唔入
電腦明顯準D
BTW 玩左超過十次 我終於過左
已經無哂心機整片

抖下喇巴打....

電腦all star同superstar個難度差距好大
唔太關d卡事...當然有個兩張ruby卡就最好啦
今集既防守改弱左好多 電腦好易跟甩d off ball 球員 又容易and1, pull up jumshot又易入 俾電腦屈撚到喊

其實大家點守
控死一個電腦又跟甩
跟住接波個個,又成日轉唔切
點解我個fd會冇myteam嘅?

未連線
唔係根本冇得玩

慢慢升都有樂趣

一開波60
除咗策應做唔到其他野
我真係無咩樂趣

第1年玩咩柒頭
一開波比個99你好冇

agger
想快咪課
今集空接要點先容易成功到。。。?
唔係根本冇得玩

慢慢升都有樂趣

一開波60
除咗策應做唔到其他野
我真係無咩樂趣

第1年玩咩柒頭
一開波比個99你好冇

agger
想快咪課

買隻game想enjoy下mypark都叫人課金
其實75出黎
慢慢升到99我覺得會過癮d
起馬會多d新手玩mypark
依家冇心機升真係買左隻game唔會玩mypark
lay up炒
三分反而易入
lay up炒
三分反而易入

同埋背籃射波冇左條bar
勁難入

curry thompson mullen durant chmaberlain
(不過籃板應該冇得搶

tim hardaway wade lbj mourning oneal

3分差咁d
唔係根本冇得玩

慢慢升都有樂趣

一開波60
除咗策應做唔到其他野
我真係無咩樂趣

第1年玩咩柒頭
一開波比個99你好冇

on9仔做慣奴隸唔同啲,明屈課金都可以幫人數錢
俾個70都好呀屌
我對今集既my career 好失望

(不過籃板應該冇得搶

all time magic 呢

penny t mac hill d12 oneal
唔係根本冇得玩

慢慢升都有樂趣

一開波60
除咗策應做唔到其他野
我真係無咩樂趣

第1年玩咩柒頭
一開波比個99你好冇

俾個70都好呀屌

慢慢升上去唔係問題, 問題係一年難升過一年, 而家d人課得咁開心下年就再整得難賺VC d
唔係根本冇得玩

慢慢升都有樂趣

一開波60
除咗策應做唔到其他野
我真係無咩樂趣

第1年玩咩柒頭
一開波比個99你好冇

俾個70都好呀屌

慢慢升上去唔係問題, 問題係一年難升過一年, 而家d人課得咁開心下年就再整得難賺VC d

大家都俾左400蚊都唔可以技術較量
仲要好似online game咁日掛夜掛
真係當全世界都唔洗返工咩
就算冇工返都唔想哂時間刷
淨係想enjoy下mypark打街場都咁難
唔係根本冇得玩

慢慢升都有樂趣

一開波60
除咗策應做唔到其他野
我真係無咩樂趣

第1年玩咩柒頭
一開波比個99你好冇

俾個70都好呀屌

條友講得出嗰啲風涼說話一係就離地有錢仔,一係就日日毒喺屋企打機嘅死毒撚

慢慢升都有樂趣

一開波60
除咗策應做唔到其他野
我真係無咩樂趣

第1年玩咩柒頭
一開波比個99你好冇

俾個70都好呀屌

條友講得出嗰啲風涼說話一係就離地有錢仔,一係就日日毒喺屋企打機嘅死毒撚

明明買碟人人俾錢
講撚到我乞衣咁
就係呢d傻閪縱容d game商
覺唔覺啲人頭大身細
掃完唔似樣,點掃多次?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞