2K18討論區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
有無人同我一樣玩2k淨係為左玩mypark

btw今集mypark入場勁快
職業業餘臨時球場 姐係邊到
好多都唔清唔楚咁
今集速龍幾好用
今集係咪冇左mycourt入面同fd開場?
好多都唔清唔楚咁

你去到mp直行 見到nba shop就轉右再直行 個門口位喺報紙檔隔離 如果proam team就nba shop個路口轉左

有 你行去啲籃球到有option你揀

見到 但唔知點邀人入黎

見到 但唔知點邀人入黎

走入my court 跟著用手機撳好友邀人入黎

我上面有講
今集速龍幾好用

Derozan好撚勁
好多都唔清唔楚咁

你去到mp直行 見到nba shop就轉右再直行 個門口位喺報紙檔隔離 如果proam team就nba shop個路口轉左

感謝
通街都85,有冇方法升快d

見到 但唔知點邀人入黎

我上面有講

巴打你試過邀到嗎 攞手機搵好友冇邀請呢個option,但就見到個咩允許進入mycourt權限,允許左都係冇邀請揀,而個fd都冇探訪mycourt揀
今年內線動作多左 ..
搞到心郁郁想開個人玩low post

課金
犯規完場法

留名學野
今年內線動作多左 ..

今年好易就出到夢幻步

最簡單既方法咪課金...
唔課既只好慢慢打比賽儲VC
今年內線動作多左 ..

今年好易就出到夢幻步

係....今年my park 內線應該難守啲
MYGM 要第2年先有DL draft class

咁佢仆街啦,18無mpj,docnic

好撚on9
如果係咁唔撚買

好撚on9
如果係咁唔撚買

My gm 第一年佢劇情有堆妖人draft
基本上有本事攞到頭三picks之後果幾季齋simulate就得

好撚on9
如果係咁唔撚買

18年選秀全部假人

見到 但唔知點邀人入黎

我上面有講

巴打你試過邀到嗎 攞手機搵好友冇邀請呢個option,但就見到個咩允許進入mycourt權限,允許左都係冇邀請揀,而個fd都冇探訪mycourt揀

咁一係你試吓開party 跟著叫個frd係party撳你個名 加入連線區 睇吓得唔得
Mc 係咪有得做重量訓練 練大隻d
Russell 叫我咁做
Mc 係咪有得做重量訓練 練大隻d
Russell 叫我咁做

做完都唔會大隻
有冇人玩Mycareer入燒鵝
我覺得上左賊船咁
d戰術下下都亂咁黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞