2K18討論區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
算啦, 有咩好嘈, 鍾意課就課, 鍾意慢慢升就慢慢升, 鍾意棄MC就棄, 我睇個樣今年咁多人課隻人下年只會一樣咁難賺VC, 又或者更難賺, 只有我一個抵制根本就無用 可能再過幾代今年話慢慢升個堆人都會頂唔順2K問點解可以咁難升

唔明點解咁都有人幫住2k姐
以為幾舊水得佢俾得起?

唔撚駛係到亂扣帽wo
你覺得唔撚岩feel,我覺得ok有乜撚問題
你開口埋口又話人傻閪又話人離地撚,自己把口臭到閪咁就冇撚怪人問候你老母啦

萬事屋巴打,你有你道理,
其他唔支持貨金既巴打都有道理

其實唔洗咁勞氣嘈落去

本身我都只係講句話想快可以課金,之後d人就出黎又話鳩人傻閪又話鳩人離地又話鳩人毒撚
好似只要唔認同佢就一定唔撚得咁款
我11玩到16都係冇課金慢慢升到上八十幾定九十,仲要15同16係55開波,一日都係最多玩一兩場,最多放假玩多場
我真係睇唔到點樣升唔到
屌你啦
70都起碼識入波拎表現
一開波得個60
快攻又打唔到 wide open 都唔撚入 打撚咩
根本迫你課到起碼70先叫左玩得順d

根本用腦諗下都知
得60nba根本板凳都冇得坐
要有場出起馬70-75啦
佢要鳩駁都冇計

本身我都只係講句話想快可以課金,之後d人就出黎又話鳩人傻閪又話鳩人離地又話鳩人毒撚
我11玩到16都係冇課金慢慢升到上八十幾定九十,仲要15同16係55開波,一日都係最多玩一兩場,最多放假玩多場
我真係睇唔到點樣升唔到

升梗係升到啦護主犬
一路講緊入場打唔打到啊
wideopen都炒
layup永遠上唔到
全場除咗策應同做pick搏A rank仲有咩好做
屌你啦
70都起碼識入波拎表現
一開波得個60

根本用腦諗下都知
佢要鳩駁都冇計

最好笑話只係課過2k17
上幾集我夠識係咁刷啦
打一場 雙雙表現 之後sim 成季 屈贊助vc
屌今年即刻變撚左
一開波每場 頂多700-900 vc
有撚排你升

我真係睇唔到點樣升唔到

升梗係升到啦護主犬
一路講緊入場打唔打到啊
wideopen都炒
layup永遠上唔到
全場除咗策應同做pick搏A rank仲有咩好做

屌講咁耐原來係你入唔到波
我冇同d八十幾既人打,但我琴日同fd同d六十幾既打入到波wo
打nba岩岩先守到johnwall一棟都冇再入番佢波,我隊lakers已經五連勝
我諗我遊戲體驗真係同你唔同
Live 08 之後轉會 2K9 玩到而家, 第一次覺得隻game係咁陌生 老啦, 已經無咁好耐性同佢打足三季升爆隻人, d fd一早棄左game到時爆左都無人陪我玩公園

我都係2k9開始
睇住佢變到手機game咁

2k16 個時仲同個fd 晚晚煲mp 煲到3,4點,升到皇冠一
17開始真係曬9氣

我就 3 v 3同朋友組隊, 16 公園都玩左過千場, 17 玩得 300就棄左 , 其實17勝率仲高過16, 16: 68% 17: 72%, 但兩邊鬥半場綠燈都唔似打籃球, 講真真係幾無聊

整d 徽章 整到破壞平衡同遊戲性,未整呢d 個時仲好地地

上年我隊波得一隻神射手都73.4%,兩三隻個d隊應該仲會勁d 無神射手個d隊未開波先輸一半
屌你啦
70都起碼識入波拎表現
一開波得個60

根本用腦諗下都知
佢要鳩駁都冇計

上幾集我夠識係咁刷啦
屌今年即刻變撚左
有撚排你升

我冇話我課過2k17,2k17我係玩左一陣直接冇玩

我63能力值已經每場有8,9分,有6,7個助攻,我唔覺得真係打唔到
開單打出黎扭屎忽花好多時都輕鬆過d九十既人

我冇同d八十幾既人打,但我琴日同fd同d六十幾既打入到波wo
打nba岩岩先守到johnwall一棟都冇再入番佢波,我隊lakers已經五連勝

嗱嗱嗱咪話我針對你喇,你最後呢句我同意啊
我都守到人,隊spurs都有五連勝

但係咁多其他巴打都同我一樣入唔到波,又會咁啱得咁橋你就入到波嘅

嗱嗱嗱咪話我針對你喇,你最後呢句我同意啊
我都守到人,隊spurs都有五連勝

但係咁多其他巴打都同我一樣入唔到波,又會咁啱得咁橋你就入到波嘅

因為我成日較單打扭屎忽花之後剷籃入,有人補位就分波,一係就跟戰術打,冇特登要自己去刷分
我隊lakers都五連勝啦,所以我係真心唔覺六十幾unplayable
同埋上兩年係55開波,佢上左60我已經覺得好左,你地繼續上訴可能下年有65,加油
明明上年打hall of frame難度既mc都有1500~1600左右VC
今年咩難度都無加成真係難賺左啲
打左成晚都只係65升到68
我都係去打mt算
屌你啦
70都起碼識入波拎表現
一開波得個60

根本用腦諗下都知
佢要鳩駁都冇計

上幾集我夠識係咁刷啦
屌今年即刻變撚左
有撚排你升

我63能力值已經每場有8,9分,有6,7個助攻,我唔覺得真係打唔到

"我自己玩2k從來都唔課金,除左上集垃圾場2k17之外都有一兩隻玩到90or八十幾
你咪繼撚續覺得係冇可能升到囉 你要咁樣呃鳩自己都冇計"
可能我中文差啦
百貨應百客 有咩好嘈

不過講真gameplay係好左 但係個歷史球隊真係垃撚圾黎,因為版權所以無某啲人都算,屌你老味2011年NYK A米著32號??成間公司咁撚大無人識proofread一次?
明明上年打hall of frame難度既mc都有1500~1600左右VC
我都係去打mt算

呢樣我都係今晚先知,決定聽日轉職業難度打算
百貨應百客 有咩好嘈

不過講真gameplay係好左 但係個歷史球隊真係垃撚圾黎,因為版權所以無某啲人都算,屌你老味2011年NYK A米著32號??成間公司咁撚大無人識proofread一次?

07-08 黃蜂後備得兩個真人, 其他全部假人overall 66, 正選一落場後備即刻倒水
屌你啦
70都起碼識入波拎表現
一開波得個60

根本用腦諗下都知
佢要鳩駁都冇計

上幾集我夠識係咁刷啦
屌今年即刻變撚左
有撚排你升

"我自己玩2k從來都唔課金,除左上集垃圾場2k17之外都有一兩隻玩到90or八十幾
你咪繼撚續覺得係冇可能升到囉 你要咁樣呃鳩自己都冇計"
可能我中文差啦

...
係,的確係你中文差
前面已經講左從來都唔課,後面句野係連住,"除左"兩隻字係講緊11,12,13,14,15都有八十幾九十既人,唔該哂你
百貨應百客 有咩好嘈

我都廢事嘈了
@萬事屋銀醬 再嘈都冇意思,2k反正唔會改,頭先失禮失禮,得閒飲茶

講返proofreading
一開波玩quick now05年Manu 光頭嗰下睇到我眼突埋
好似之後day1 patch咗但係唔得閒睇亦都廢事睇
我都係去打mt算

呢樣我都係今晚先知,決定聽日轉職業難度打算

我去打my league算
又有得自己犧砌下隊
又有少少vc
百貨應百客 有咩好嘈

07-08 黃蜂後備得兩個真人, 其他全部假人overall 66, 正選一落場後備即刻倒水

對呢隊波最有愛但一用後備就比人拉開比分
百貨應百客 有咩好嘈

岩,唔嘈啦,呢兩日都剩係玩過mc,聽日再試下玩其他mode
JBL比左幾多錢賣廣告
岩岩終於打上正選
btw大家簽左咩合約
我而家出左adidas同UA 仲未出nike
百貨應百客 有咩好嘈

岩,唔嘈啦,呢兩日都剩係玩過mc,聽日再試下玩其他mode

記得玩my gm,保證你玩到屌一聲
有冇人知背籃上下假動作點做?training睇完都做唔到
個劇情有bug
個髮型師話有大人物係佢鋪頭
去到之後係irving黎
之後互相吹奏係fans, 話成日睇DJ highlight
但係屌你老味明明我打緊綠軍, 同irving係隊友, 講到好似第一次見咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞