2K18討論區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
其實今集mc個劇情有咩意義 好似連主線都冇

一開始幾場行完少少劇情之後,之後完全唔覺有主線,搞到一開始d劇情都唔知睇黎做乜
btw, 好想媾一開波個rachel
點解我無得揀隊 一黎就入左76人

一開始幾場行完少少劇情之後,之後完全唔覺有主線,搞到一開始d劇情都唔知睇黎做乜

其求到連選秀都無
打兩場街波就入隊 CLS

今集連髮型胡鬚都要俾錢
而家玩缐上比賽玩玩下會有問題彈game?
刁個大陸婆好撚煩 bbbbbbb b 佢老咪咩

夾硬整個大陸婆出黎
CLS
有冇人知點改MC個比賽時間
有冇人知點改MC個比賽時間

設定度有得 set
想問下switch 有冇實體板? 尋日去旺角唔見有

switch 實體要到10月

其求到連選秀都無

今集連髮型胡鬚都要俾錢

髮型胡鬚要俾錢最on9
真係窮到連毛都冇條
如果藍田果邊係咪匯景有得買?
無人玩myteam?

my team 逼人課金架喎...
成隻game入面 最唔平衡...
唔太講技術...只係注重球員質素同

你銀包夠唔夠厚

今集正常好多
好玩

其求到連選秀都無

今集連髮型胡鬚都要俾錢

髮型胡鬚要俾錢最on9
真係窮到連毛都冇條

仲要貴到仆街, 又無得睇岩唔岩
真係一開波都無錢剪髮
如果藍田果邊係咪匯景有得買?

yes
係咪可以reset 個my player 之前玩demo 亂簡

同問 我較左183pg
比人block鳩死我

開過一個新嘅人

但我升到66
是咪會冇撚左升左個堆

梗係啦 所有野都要重新搞過

171pg表示
係咪可以reset 個my player 之前玩demo 亂簡

同問 我較左183pg
比人block鳩死我

開過一個新嘅人

但我升到66
是咪會冇撚左升左個堆

171pg表示

第一次玩..?

同問 我較左183pg
比人block鳩死我

開過一個新嘅人

但我升到66
是咪會冇撚左升左個堆

171pg表示

係跑得好撚快 但係咁比人扑柒,同現實一樣

其求到連選秀都無

今集連髮型胡鬚都要俾錢

髮型胡鬚要俾錢最on9
真係窮到連毛都冇條

真係一開波都無錢剪髮

直接光頭 呢集個mc真係好逼人課金

其求到連選秀都無

今集連髮型胡鬚都要俾錢

髮型胡鬚要俾錢最on9
真係窮到連毛都冇條

真係一開波都無錢剪髮

直接光頭 呢集個mc真係好逼人課金

整到成個商城制online game 咁😂😂
pro am 喺邊

btw啲徽章難擦左
點解my career想開多個角色,佢唔比我揀咩位咩高度個啲既?
Switch/PS4 Pro/Xbox One S畫面比較
https://youtu.be/pZ9-tZqaMag
#Switch 30FPS/其他60FPS
#2K講過Switch版同其他版本內容一樣同埋會一齊更新,但依家個MyLeague Online mode離奇地消失左
點樣睇自已有幾多VC?
無人玩myteam?

my team 逼人課金架喎...
成隻game入面 最唔平衡...
唔太講技術...只係注重球員質素同

你銀包夠唔夠厚

今集正常好多
好玩

真係?!
上年同個課金FD 玩,玩到燥....
屌佢一出新角就課幾pack...唔夠佢玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞