2K18討論區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
My GM玩拓荒個老細賣左隊波最後又買返 ,無啦啦又話搬去西雅圖到最後又唔搬

愛回家
my player整人有無攻略
My GM玩拓荒個老細賣左隊波最後又買返 ,無啦啦又話搬去西雅圖到最後又唔搬

應該隊隊個劇情都係咁 我湖人都係
mc果個隊友既劇情又無聊又場場都有 好心比人cut

玩左兩個鐘MC,睇多過玩,而且好悶,升得超慢,等人課金。
用唔到個nba app
Scan 唔到樣

我都唔得
一入翻2k佢去到100%就話掃描失敗 要遵從指示重新掃描
點先可以同fd打quick match
pc見到唔少人已課到85
有無人用xbox手制?
好似改唔到啲制
葵芳有冇pc買 求答
有無人用xbox手制?
好似改唔到啲制

我用緊呀 求改制教學
點解喺nba入唔到樽 但mycourt 入到飛起
有無人知點開Pro-Am? 而加正係得臨時proam
pc見到唔少人已課到85

ps4都有,可能係買傳奇版
稱霸賽有99場?
玩左幾個鐘mc

缺點
過場動畫長,選擇少
開放世界入面主角行得太慢
界面繁複左要時間習慣
髮型好撚貴,完全唔撚抵
開放世界load得好撚柒慢
多左好多野靠能力值黎解鎖
nba個衣櫃動畫又係好長

優點
終於肯show幾時先拎到d徽章
訓練進度做咩都有得升(以前得訓練)
由60開始而唔駛由55開始
主角可以簡單地整靚仔,上幾集整到手都殘都係好樣衰
可以係nba開波前轉鞋,升下級,較下選項

總結黎講個開放世界好雞肋,load得慢同行得慢呢樣係大缺點,個城亦冇乜生氣
升級方面愈黎化有其他rpg feel,每升五點仲有野解鎖,唔知算好定壞
點叫fd 入my court?
系統好垃圾
點解永遠load咁耐
玩到一半 有冇得轉my player個身高體重
而家最矮最輕最短玩得好辛苦
玩左幾個鐘mc

缺點
過場動畫長,選擇少
界面繁複左要時間習慣
髮型好撚貴,完全唔撚抵

優點

總結黎講個開放世界好雞肋,load得慢同行得慢呢樣係大缺點,個城亦冇乜生氣
升級方面愈黎化有其他rpg feel,每升五點仲有野解鎖,唔知算好定壞

巴打見解獨到
我會覺得有「開放世界」係好嘗試 但老實說進步空間好大
特別係劇情好爛 至少我唔明點解「倫」居/大學幾個concept唔可以合番一起?
唔通怕一集劇情太好太齊之後無野出?
點解永遠load咁耐
玩到一半 有冇得轉my player個身高體重
而家最矮最輕最短玩得好辛苦

感覺今集比起上集能力值更加要平衡 至少唔可以得一兩招進攻手段
玩左幾個鐘mc

缺點
過場動畫長,選擇少
界面繁複左要時間習慣
髮型好撚貴,完全唔撚抵

優點

巴打見解獨到
我會覺得有「開放世界」係好嘗試 但老實說進步空間好大
特別係劇情好爛 至少我唔明點解「倫」居/大學幾個concept唔可以合番一起?
唔通怕一集劇情太好太齊之後無野出?

其實打大學 之後draft 冇得揀隊先夠真實
我想問係咪無得睇能力值上限(真實數字)?
陣間買
啲badge好難磨
Shammy可唔可以收聲
2k d編劇廢過tvb
仲要自己簡隊入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞