2K18討論區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
點解今次MC整樣得個幾樣野比你整
D臉型仲要簡左佢預設就點改都冇乜分別
定係要到時VC再比錢整

想佢可以用退役球員樣, 俾VC 都無所謂
年年都做個 PENNY 出黎玩, 貪佢夠高夠晒屈機

今年係直頭得小小野比你整 完全唔想玩MC搞到

有冇人覺ball好好用
定係要到時VC再比錢整

想逼人玩SCAN FACE 卦
得咁少野整點整個好樣出黎
個人覺得都係兩個類型揀一樣會比較好
而家真係四不像咁

揀曬三分
打 Mycareer 完全零速度零切入

玩過pro am就知
開左射程無限射撚死人
唔需要再鏟
屯門區邊度入手平啲
而家真係四不像咁

揀曬三分

玩過pro am就知
開左射程無限射撚死人
唔需要再鏟

所以而家咪唯有喪升
係咪可以reset 個my player 之前玩demo 亂簡

同問 我較左183pg
比人block鳩死我

開過一個新嘅人

但我升到66
是咪會冇撚左升左個堆

梗係啦 所有野都要重新搞過

171pg表示

第一次玩..?

以前玩開身高手長傳波型pg 好易刷3雙
但3分又差 防守又易俾人過
定係要到時VC再比錢整

想逼人玩SCAN FACE 卦
得咁少野整點整個好樣出黎

有乜理由新一代竟然CUT左咁多應該要有既野
上集MC多野整好多 今集得番眼耳鼻咁濟 仲要係一定要簡個預設頭型
今集啲電腦難打到on9
MT每周挑戰第四場個難度係全明星,打極都贏唔到
有冇人教我今集應該點樣打電腦

利申: 2k17打線上比賽勝率超過九成
點解d人話要換碟
點解我無得揀隊 一黎就入左76人

一開波就揀 可能你手快快禁多左下 因為第一隊就係76人
仲有點解有D經典隊人工錯撚唒
今集啲電腦難打到on9

玩左場超級巨星quick game
竟然連紐約都打唔鸁,電腦偷波好撚勁
今集啲電腦難打到on9

籃底攞波實牛油手
扭波剷籃就buff到好勁
今集啲電腦難打到on9

進攻都唔係大問題,但根本就mark唔到電腦,佢可以用d垃圾一過pick即刻射都八成入,邊有得守
而家真係四不像咁

揀曬三分

玩過pro am就知
開左射程無限射撚死人
唔需要再鏟

你講上集咋?
而家真係四不像咁

大佬丫側翼非一線球員都要識三分+防守啦
你咁講d咩danny green, 淫klay咪全部都四不像?

咁你出到去咪比人打撚爆囉非一線球員

你自己廢咪廢
又話有zo2既 ball著2k垃圾鞋
似係一日未到正式出大更都好多野未整好
有冇人玩玩下個鏡頭突然間震下震下完左個球權又冇事

我淨係打online lag到痴線
mygm d對話得字冇聲 影住個嘴係咁郁
想問下myteam抽佢送啲包中咗隻藍色Irving係咪個個都有

我無 sad

我見預購特典到無嘅

有喎,你應該睇漏咗
有無人同我一樣問題
喺mycourt喺可以花式入樽 但平時球隊練習同打NBA完全入唔到
空曬都係放layup

set左動作未

有啊 夾夾埋埋都八九個
有Kobe 再加一堆動作
我喺mycourt可以入到癲架⋯⋯係唔知做咩一去到nba就唔識入

有無人知點解?我都有同樣問題

有 我諗係好似作客射罰球咁有壓力就係咁震
mygm d對話得字冇聲 影住個嘴係咁郁

佢啲對白仲要同上年一樣
Curry太勁 點射都入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞