2K18討論區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
點解今次MC整樣得個幾樣野比你整
D臉型仲要簡左佢預設就點改都冇乜分別
定係要到時VC再比錢整

用左scan face又幾似
Curry太勁 點射都入

射波制有delay,好難適應
快槍手條bar又快
有冇人識邀人入my court
有冇pc撚一齊玩
街場d蝗好撚獨食 係唔係都一支箭衝上去鏟 一係就浪射
遲d出埋pro am可以組埋隊
位置pg 製造空檔型組織者

利申:唔勁 算係第一次玩線上 17果陣太lag冇玩 今集覺得ok唔算lag

我淨係識打電話邀電腦隊友入嚟
有冇ps4 一齊玩?
84 pg

我都係--
剪完髮之後走去scan樣,scan完變左光頭,冇左1000vc
Ben Simmons face scan唔似嘅
有冇人玩玩下MC會成個畫面卡左係到?
淨係聽到背景音樂,等3、4分鐘先會正常返
跟住2k store啲配飾又睇唔到樣
係我試網問題定server問題

Pc steam
黃金依家最多370 最平368
黃金依家最多370 最平368

最多人賣
有冇人玩玩下MC會成個畫面卡左係到?
淨係聽到背景音樂,等3、4分鐘先會正常返
跟住2k store啲配飾又睇唔到樣
係我試網問題定server問題

Pc steam

我都係
但好耐先卡一次

我都係--

走入my court 跟著用手機撳好友邀人入黎
打hof灰熊mclemore 3pt 5/7都算,屌你老母Parsons open 3pt rating 得 70 都可以5/9
暫時玩落gameplay係唔錯 動作順左好多
係mygm/mc 加d唔應該加 減左d唔應該減既野
mc劇情仲衰過上年 自己簡隊 中國大媽 整樣得番幾樣野比你整 投入感差左好多
mygm冇得加隊 加左d冇聲既劇情
但有得直接係本身個球場換地板 可以自製多過2件隊衫 明星賽可以年年唔同
呢幾樣做得唔錯
希望正式出個日可以有番個大更 更新番d相同鞋
整體唔錯
淘大最平幾錢
信和藍店348
Dennis:
右上個人box (顯示個球員 d grade )
咪禁上制 Show 嘅
但場場都要自己禁,好煩(以前唔洗
但我係Settings 搵唔到
想問下my team點係拍賣行賣人,想賣隻藍卡irving
My career 玩到好厭

都係玩mygm算
玩MC無意間發現 比賽入面Harden Interview把聲好似同其他球員唔同 好似係cap真實比賽interview把聲出黎 唔通係因為佢代言左Live
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞