2K18討論區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
my career垃圾動畫睇撚死人 等成粒鐘都未入隊打

咁撚求其就入倒隊先攞命
有有巴打報下價

收左工狗衝緊去買

追post 中

咁撚求其就入倒隊先攞命

返工返到攰
返黎睇到d咁既垃圾過場片真係好撚易訓著
買佐legend edition先發現外國PSN用唔到 係咪一定無解決方法

Set做常用主機就得

巴打講多少少ok? Thanks
見到個大媽懶風趣就想打爆個mon
又無得skip
有冇巴打玩myteam?
卡左係my team challenge 今個星期第四關卡左5次以上 次次都係輸幾分

依個好難玩,第三場gasol好屈,打咗三次先過到
今集係咪轉左圓圈做確定/飛制
成日打打下㩒兩次圓圈搞到個人仆左街
好on9, 打到單機mode打到一半斷線都會彈出去叫你連番, 然後入番去就要重新打過, on9
我想問點樣轉招牌動作動畫?
同埋點解我一上場揀着水手襪就變咗着兩對襪
卡左係my team challenge 今個星期第四關卡左5次以上 次次都係輸幾分

第三場好易過
第四場張紅寶 Whiteside 好難搞
買返嚟淨係玩 my career會唔會好傻?
MC有冇人D VC成日無啦啦扣左/無加到?
岩岩打完一場, 之後出到黎VC得3, 做咩事
其實switch出左未

我都係
出番去成日少左百幾2百VC

第三場好易過
第四場張紅寶 Whiteside 好難搞

我垃圾 有Irving+Oneal都輸 Dragic好勁

我都係
出番去成日少左百幾2百VC

我都係 打完場波冇vc
My league 可以刷vc 好似一場500...
MYGM 佢18年個DRAFT PICK 1 勁到仆街. 一開始已經84

想玩MPJ 要遲一年 . 19年DL 18個DRAFT
where is hoodie melo?
mc 究竟打名人堂12分鐘好 定 職業12分鐘好 啲錢好似差唔多
定其實5分鐘最好
Mc想同朋友一齊玩my playground 但係見唔到大家既
想問下
見 mygm 果度有得睇戰術系統精熟度果d
但用 R1 L1 轉返d 人岩位之後
禁返出去唔會save 返既?點先save 到

係呀,好煩,都唔知點搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞