2K18討論區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
個劇情有bug
個髮型師話有大人物係佢鋪頭
去到之後係irving黎
之後互相吹奏係fans, 話成日睇DJ highlight
但係屌你老味明明我打緊綠軍, 同irving係隊友, 講到好似第一次見咁

咁好笑
岩岩終於打上正選
btw大家簽左咩合約
我而家出左adidas同UA 仲未出nike

一開似揀左jordan
Ua搵我我推左佢
有冇人入完個地鐵站出唔返黎
岩岩終於打上正選
btw大家簽左咩合約
我而家出左adidas同UA 仲未出nike

一開似揀左jordan
Ua搵我我推左佢

一心諗住加盟nike
不過見到UA份約90VC一場 有d心動
Live 08 之後轉會 2K9 玩到而家, 第一次覺得隻game係咁陌生 老啦, 已經無咁好耐性同佢打足三季升爆隻人, d fd一早棄左game到時爆左都無人陪我玩公園

我都係2k9開始
睇住佢變到手機game咁

2k16 個時仲同個fd 晚晚煲mp 煲到3,4點,升到皇冠一
17開始真係曬9氣

我就 3 v 3同朋友組隊, 16 公園都玩左過千場, 17 玩得 300就棄左 , 其實17勝率仲高過16, 16: 68% 17: 72%, 但兩邊鬥半場綠燈都唔似打籃球, 講真真係幾無聊

整d 徽章 整到破壞平衡同遊戲性,未整呢d 個時仲好地地

上年我隊波得一隻神射手都73.4%,兩三隻個d隊應該仲會勁d 無神射手個d隊未開波先輸一半

神射手係勁 但未至於無解
60係難用 但又未至於會入唔到波

底角 CUT下BACK DOOR
高位 做下反走
做下PNR

利申: center

高位 做下反走
做下PNR

玩C=easy mode
Live 08 之後轉會 2K9 玩到而家, 第一次覺得隻game係咁陌生 老啦, 已經無咁好耐性同佢打足三季升爆隻人, d fd一早棄左game到時爆左都無人陪我玩公園

我都係2k9開始
睇住佢變到手機game咁

2k16 個時仲同個fd 晚晚煲mp 煲到3,4點,升到皇冠一
17開始真係曬9氣

我就 3 v 3同朋友組隊, 16 公園都玩左過千場, 17 玩得 300就棄左 , 其實17勝率仲高過16, 16: 68% 17: 72%, 但兩邊鬥半場綠燈都唔似打籃球, 講真真係幾無聊

整d 徽章 整到破壞平衡同遊戲性,未整呢d 個時仲好地地

上年我隊波得一隻神射手都73.4%,兩三隻個d隊應該仲會勁d 無神射手個d隊未開波先輸一半

神射手係勁 但未至於無解

5 v 5 易補d, 3 v 3拉得太開好難守, 未到無解但已經有大優勢

高位 做下反走
做下PNR

我諗最難係玩sg sf個d
冇入球能力

高位 做下反走
做下PNR

我隊友打3分防守sf 同 運球控球pg 都冇話去到入唔到波既地步
點解2k18個手制唔震
好冇質感

高位 做下反走
做下PNR

我隊友打3分防守sf 同 運球控球pg 都冇話去到入唔到波既地步

SG防守shot creating
入到波嘅,罰球囉
my team其實係咪咁少人玩,online mode都search唔到對手,最憎玩單機
話唔使課金60夠抽電腦個d,試下拎隻60 pure shooter去打啦,想睇下60 3分可以做到d,點樣backdoor法

做咩唔整個類似ben simmons 既球員?
my team其實係咪咁少人玩,online mode都search唔到對手,最憎玩單機

我由2k11-2k18 我都玩慣左單機
話唔使課金60夠抽電腦個d,試下拎隻60 pure shooter去打啦,想睇下60 3分可以做到d,點樣backdoor法

唔㩒到perfect都射唔入波
鏟籃10次有9次被block
個角色冇coin升好慢有冇話做d咩會儲快d
個角色冇coin升好慢有冇話做d咩會儲快d

開一個角色專門六犯離場刷VC,好似係

高位 做下反走
做下PNR

入到波嘅,罰球囉

你開 防守做主職?

高位 做下反走
做下PNR

入到波嘅,罰球囉

你開 防守做主職?

調轉sor
真係咁難拎分咩..我玩SF場場大三元咁濟..冇科金...雖然玩superstar難度...

純射 上集都係後期英黎啦
除左能力值 仲要刷HOTZONE 仲有章
真係咁難拎分咩..我玩SF場場大三元咁濟..冇科金...雖然玩superstar難度...

定係以到個個玩HOF..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞