2K18討論區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
https://www.facebook.com/notes/nba-2k-gc/nba-2k18-mygmmyleague/1776277822663798/

MYGM其實好似多左好多野
聽日先得閒買 好想玩

我超愛《NBA 2K18》遊戲裡提供的那些經典隊伍。玩家可以將這些經典隊伍納進MyLEAGUE當中,嘗試創造出全由經典隊伍組成的聯盟。然而,這樣做卻會引發一個問題,那就是有些球員可能會出現在一支以上的球隊中,導致聯盟裡出現複製人。進行夢幻選秀時,您可能會遇到底下這些情況:Ray Allen出現兩次(’07-’08塞爾提克隊和’12-’13熱火隊)、Danny Ainge出現兩次(’85-’86塞爾提克隊和’90-’91拓荒者隊),或者,如果您將所有的公牛隊納入,將會遇到五位不同的Michael Jordan。在《NBA 2K18》裡,為了消弭這個問題,我們加進了一個功能,讓玩家可以選擇是否要讓複製球員出現在您的聯盟中。您甚至可以選擇要讓哪個版本的球員留在聯盟球員名單中。我一直覺得聯盟裡出現複製球員是個超自然事件,而我很開心今年終於提供了出色的解決方案。

我都好鍾意放d經典隊入去mygm度玩
條shooting bar有冇得轉翻2K17果隻
18果隻細條到痴線 眼都盲

呢個真係細到痴撚線

我都係憑feel射 睇條bar睇得勁辛苦

認同 好難睇
出片啦! 好忙呀!繼續玩先😁

記得讚好同訂閱,亦歡迎留言交流交流

https://www.youtube.com/watch?v=1SVEYAQyW40
新玩家留名 剛入手
有冇巴打開個group,好多野唔識

呢個真係細到痴撚線

認同 好難睇

真係靠返之前個feel
可能算打強難度

有無人下意識望返腳個圈
有無人scan樣果到長期kick係47% ?
https://www.facebook.com/notes/nba-2k-gc/nba-2k18-mygmmyleague/1776277822663798/

聽日先得閒買 好想玩

我超愛《NBA 2K18》遊戲裡提供的那些經典隊伍。玩家可以將這些經典隊伍納進MyLEAGUE當中,嘗試創造出全由經典隊伍組成的聯盟。然而,這樣做卻會引發一個問題,那就是有些球員可能會出現在一支以上的球隊中,導致聯盟裡出現複製人。進行夢幻選秀時,您可能會遇到底下這些情況:Ray Allen出現兩次(’07-’08塞爾提克隊和’12-’13熱火隊)、Danny Ainge出現兩次(’85-’86塞爾提克隊和’90-’91拓荒者隊),或者,如果您將所有的公牛隊納入,將會遇到五位不同的Michael Jordan。在《NBA 2K18》裡,為了消弭這個問題,我們加進了一個功能,讓玩家可以選擇是否要讓複製球員出現在您的聯盟中。您甚至可以選擇要讓哪個版本的球員留在聯盟球員名單中。我一直覺得聯盟裡出現複製球員是個超自然事件,而我很開心今年終於提供了出色的解決方案。

屌今集mygm無得放自訂名單
一定要玩my league先有
打完第一季只能夠講mygm個劇情...

本來簽咗zubac諗住培養,個老細個仔佢自把自為用去trade speights
dklm 20歲trade30歲仲要係單換

係咁error

係咁error

係咪太樣衰
打完第一季只能夠講mygm個劇情...

本來簽咗zubac諗住培養,個老細個仔佢自把自為用去trade speights
dklm 20歲trade30歲仲要係單換

岩岩開左太陽會唔會幫我trade左哂booker 同jackson架

呢個真係細到痴撚線

認同 好難睇

真係靠返之前個feel
可能算打強難度

有無人下意識望返腳個圈

改完仲撚差
2K真係屎忽鬼黎
間理髮店係邊
創角洗唔洗整到條友有紫章
利申:整左隻3分+切入嘅pg
有冇巴打知點係mc升罰球
冇人mc玩c?
間理髮店係邊

Nba shop條街 左手面 凹左落去既
同17比layup咁易炒
冇人mc玩c?

c太易玩
冇技術可言
創角洗唔洗整到條友有紫章
利申:整左隻3分+切入嘅pg

我pg173好癈
冇人mc玩c?

c太易玩
冇技術可言

年年玩c嘅人係mypark都好撚勁
未玩過籃球game會唔會好難上手?

聽日先得閒買 好想玩

屌今集mygm無得放自訂名單
一定要玩my league先有

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞