2K18討論區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
屌 係咪個個複製遊戲都係咁耐 仲係20%

熄game好似會快啲?
好心對戰就俾人set 12分鐘啦 次次5分鐘真係唔過癮

熄game好似會快啲?

但我係down左隻game 係個教學到打左十幾廿次

點解Paul Pierce要露點?

熄game好似會快啲?

我屌佢老母我搵到了 要down 8小時 51gb

熄game好似會快啲?

我ps4係入到隻game但佢其實仲down緊50幾gb野 熄左game喺出面睇係down得快好多
Switch / pc
請問買咗比賽嘅護臂配件可以喺邊度換?
搵極都搵唔到🙏🏻

熄game好似會快啲?

我ps4係入到隻game但佢其實仲down緊50幾gb野 熄左game喺出面睇係down得快好多

屌我用wifi down 慢到仆街出左去都係2mb/s
今集MYCAREER如何?
剩係買黎玩MC係咪ON9?

熄game好似會快啲?

屌我用wifi down 慢到仆街出左去都係2mb/s

用wifi就冇計了
真心希望有巴打解答下我問題
買傳奇版拎到個myteam既shaq係咪可以加合約
同埋兩個傳奇版分別賣幾多 買熱火oneal果個一黎就有100000VC同其他野係咪抵過就咁課金課咁多VC
用pg揀木狼無啦啦多個左ty lawson過黎爭位
唔係去撚左cba咩屌
屌好撚嬲
佢出嗰啲垃圾傳奇隊例如乜撚野灰熊MVP rose公牛
都唔出上集瘋狂比人屌佢無出0910湖人
係咪on撚9架

點解Paul Pierce要露點?

BAM

有冇圖睇下

我已經好sad,sad到唔想開翻隻game
根本就係好似20-30fps畫面加999ping lag到爆

SWITCH有冇鎖FPS

我唔知啊,隔離switch 2k18 post 已經係到屌撚哂鬼
總之switch 2k18真係唔值呢個價

https://www.youtube.com/watch?v=HrXXD__77Cs
屌好撚嬲
係咪on撚9架

08 09 10 好似係冇某幾個人既版權所以出唔到
屌好撚嬲
係咪on撚9架

唔出咪唔出囉屌
pelican tier 4 爽
搵極都搵唔到🙏🏻

比賽前坐係更衣室度換
搵極都搵唔到🙏🏻

比賽前坐係更衣室度換

Thanks bro
今集低位單打仲係咪咁屈

唔覺,我用gasol 都唔多屈到

有冇圖睇下

我已經好sad,sad到唔想開翻隻game
根本就係好似20-30fps畫面加999ping lag到爆

SWITCH有冇鎖FPS

我唔知啊,隔離switch 2k18 post 已經係到屌撚哂鬼
總之switch 2k18真係唔值呢個價

https://www.youtube.com/watch?v=HrXXD__77Cs

屌你老味話伏果班就真係伏
呢個post得一條友狂講伏伏伏
而另一個post就係逢親switch post就屌既係度話伏
你買左switch版2k未都唔知啦麥討敏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞