2K18討論區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
大家覺得play now online最屈係邊隊??

all time湖人好似公認屈機
但all time勇士有冇得打
curry thompson mullen durant chmaberlain
run and gun快攻3分
(不過籃板應該冇得搶
卡左係my team challenge 今個星期第四關卡左5次以上 次次都係輸幾分

依個好難玩,第三場gasol好屈,打咗三次先過到

第三場好易過
第四場張紅寶 Whiteside 好難搞

我垃圾 有Irving+Oneal都輸 Dragic好勁

痴撚線...一開始個幾pack 抽中一個銅卡個底之外就冇內線球員,而家比whiteside 屈rebound 贏唔到

輕鬆輾過 不過一上籃俾whiteside block到拍拍聲

我正係上籃先好啲,射波成日唔入,搞到好難打

呢集啲射波好難入
卡左係my team challenge 今個星期第四關卡左5次以上 次次都係輸幾分

第三場好易過

痴撚線...一開始個幾pack 抽中一個銅卡個底之外就冇內線球員,而家比whiteside 屈rebound 贏唔到

輕鬆輾過 不過一上籃俾whiteside block到拍拍聲

呢集啲射波好難入

係 我用Irving 有時過左人 射中距都唔入
電腦明顯準D
BTW 玩左超過十次 我終於過左
已經無哂心機整片

第三場好易過

呢集啲射波好難入

升到就大半都好難

第三場好易過

呢集啲射波好難入

係 我用Irving 有時過左人 射中距都唔入
電腦明顯準D
BTW 玩左超過十次 我終於過左
已經無哂心機整片

抖下喇巴打....
My court 可以dunk
但一去訓練館或者打常規賽 就只係識lay up
完全灌唔到籃
點解會咁?
想問下射姿係邊買?
有無邊d射姿係容易掌握d
有冇方法刷vc?
個mc單機mode鳩到唔想玩
新手一問 點樣係mycareer整自己樣?
同埋自己自創完角色係邊開番佢出黎?
利申 switch
大家覺得play now online最屈係邊隊??

all time湖人好似公認屈機
但all time勇士有冇得打
curry thompson mullen durant chmaberlain
run and gun快攻3分
(不過籃板應該冇得搶

All time 超音速都好撚勁
有冇人留psn玩12分鐘對戰 玩online得5分鐘唔夠過癮
有冇人留psn玩12分鐘對戰 玩online得5分鐘唔夠過癮

12分鐘會唔會太長

12分鐘會唔會太長

咪同打鋪lol差唔多
My league 可以刷vc 好似一場500...

有冇詳細?

同求

我岩岩試緊
如果用simcast sim到最尾六分鐘 打曬都有6 700 大家可以試下

姐係點?
My league 可以刷vc 好似一場500...

有冇詳細?

同求

我岩岩試緊
如果用simcast sim到最尾六分鐘 打曬都有6 700 大家可以試下

姐係點?

係My League入面 Setting係模擬12分鐘 默認難度 比賽速度較快d
用simcast 模擬到淨低5 6分鐘
打曬果5 6分鐘之後都有6 700vc
已經唔想玩mc了 除非一野升到85
唔係根本冇得玩
同埋以前都話可以升爆體能先算
而家一開始揀屬性已經限死體能升盡都係差
唔係根本冇得玩

慢慢升都有樂趣
唔係根本冇得玩

慢慢升都有樂趣

一開波60
除咗策應做唔到其他野
我真係無咩樂趣
MyTeam 開頭選邊隊好D?
唔係根本冇得玩

慢慢升都有樂趣

一開波60
除咗策應做唔到其他野
我真係無咩樂趣

場場拎10分左右 1xfg%
都幾好玩
唔係根本冇得玩

慢慢升都有樂趣

一開波60
除咗策應做唔到其他野
我真係無咩樂趣

你心急姐,下下都要速食冇計
唔係根本冇得玩

慢慢升都有樂趣

一開波60
除咗策應做唔到其他野
我真係無咩樂趣

你心急姐,下下都要速食冇計

打住其他mode賺下vc先囉
年年都太多guard
今年開左隻pf 升
Primary: post scoring
Secondary: slashing
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞