2K18討論區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
今集根本戇鳩 一開波60都唔算係大問題 快有快升 慢有慢升 最大問題係整到射波同lay up極難入
屌你老母 稍快/慢有少少干擾唔入都正路 我屌你wide open優良都唔入 一定要完美先入到波 籃底仲戇鳩 少少contact就炒 咁樣樣打NBA 根本谷鳩你課金上升人先打得到順
順帶一提 mypark有個最大問題係班C勁到唔平衡
球球上籃鈎手必入 搶完板原地入樽 佢又63我又63 隻C跑又同我一樣跑得快 帶波扭波轉身樣樣齊但係永遠唔甩波 波又偷佢唔到 打毛咩 打mypark打撚到燥
今集根本戇鳩 一開波60都唔算係大問題 快有快升 慢有慢升 最大問題係整到射波同lay up極難入
屌你老母 稍快/慢有少少干擾唔入都正路 我屌你wide open優良都唔入 一定要完美先入到波 籃底仲戇鳩 少少contact就炒 咁樣樣打NBA 根本谷鳩你課金上升人先打得到順
球球上籃鈎手必入 搶完板原地入樽 佢又63我又63 隻C跑又同我一樣跑得快 帶波扭波轉身樣樣齊但係永遠唔甩波 波又偷佢唔到 打毛咩 打mypark打撚到燥

課完金包你開心
升到99個2k19永垂不朽唔解

btw個03kobe幾勁
Xbox 360 係咪都係無碟
第一次打機打到燥
藍板 運動型中鋒 需要可以加好友
唔獨食 識pick and roll 瘋狂籃板手
https://t.me/Jacky_0512
玩左成日先升到64 唔課金係咪無得玩
藍板 運動型中鋒 需要可以加好友
唔獨食 識pick and roll 瘋狂籃板手
https://t.me/Jacky_0512

講漏咗ps4
玩左成日先升到64 唔課金係咪無得玩

66here
有無巴打玩pc 版用PS4 手掣?
本來無乜野,但尋晚玩MC 時控制唔到個人仔
玩quick match, mgm 又無問題

課完金包你開心

我打街埸,成隊70,咪照屌打對面成隊8x
戇撚鳩 draw到對面第一節13個foul
On9 打my career入綠軍想試下舒適圈
點知隻KyrieIrving 打2場就傷左
myteam ranking係咪bug左
次次load到入game都斷線??
但其他mode都好正常
名人堂易玩過2k17,今集ai好守d
幫2k諗下 下集仲有d咩要人課

身高要俾錢買高度
眼耳口鼻靚個d全部饭錢
模組越課得多潛力越高
入gym room要扣vc

my career麻麻地,好似變左返工game
比賽>訓練>做gym>比賽

想問第二日已經升到8xrating既人係咪唔駛瞓
新手想問myteam一開始要揀初始卡包重唔重要
做gym好撚悶,有幾個好撚難做

btw,想問高度set完有無得改?想矮返d

課金

出出入入又要load
勁浪費時間

課金

無野好講,幾舊水買隻game仲要課金
我認我窮,出返去先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞