2K18討論區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
觀塘商場378
信和我買個時359
Btw下一個已經369

幾多樓 我又係買之前359 到我就369

信和一樓幾間最平$354
應該最平,唔使再格
MC玩中鋒
背籃得分配籃板定終結者好
My player係咪冇晒上集啲數據?

係,上集啲VC 都唔會帶到落黎

但my park rank係咪仲喺度

今日第一日出見my park啲人已經 8十幾rank
一開始60邊有升得咁快?
黃金 藍店 378 星星380
信和二樓女人 348 電梯上轉右
藍田匯景人氣皇368

上集有vc可以直升上8x,之後就要靠做gym升上90

尋日17想買哂gatorade十件裝每pack一件
點知以為自己買緊單件
每樣買左四十件

好on9咁無左四五萬
宜家得返9萬

但有得帶vc?

今次gym room又難玩又難升
ps4版有冇得轉制。。搵唔到

求教
荃豐 兩公婆 365

要幾多vc先上到8x
其實成日一開game見到個D買VC優惠係點先用到
禁購買都係得普通個D
有無ching去淘大買到switch實體版?
匯景藍店368
黃金藍店350, 海量貨,完全冇人買咁濟😂😂
好景涼粉359/650
My Gm 係得第一年有劇情姐 大家唔使擔心
Switch版出左未?

SWITCH版得ESHOP 實體十月

淘大話晏D 到貨

晏d到貨
姐係幾時
官方講10月
佢咁講好似陣間夜晚前有

佢咁講我覺得係夜D 有, 唔知係咪我諗多咗
等我放工去印證下, haha

岩岩問左未到貨
買左既人可唔可以分享下仲係咪好似上集咁on9?
紫章射程無限屈機,半場三分綠燈,
打pro am 守神射成場就係到跟佢跑黎跑去,似跑online 多過籃球game
中鋒用運動型終結者硬上個身歪哂都入
My team 就個撚個都識射三分,洛文都有80幾3分
仲未講個ser 經常都delay, 仲要成日都load 黎load 去,等既時間多過玩

有無ching去淘大買到switch實體版?

實體10 月喎
利寶藍店同對面都370
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞