2K18討論區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
今集係咪冇左mycourt入面同fd開場?

有 你行去啲籃球到有option你揀

見到 但唔知點邀人入黎

走入my court 跟著用手機撳好友邀人入黎

我上面有講

巴打你試過邀到嗎 攞手機搵好友冇邀請呢個option,但就見到個咩允許進入mycourt權限,允許左都係冇邀請揀,而個fd都冇探訪mycourt揀

好似GTA咁 喺大街度同一個場先 啫係喺條街到見到對方 如果唔同場就邀請好友加入 或者你入佢個場
見到之後跟住返mycourt 搭𨋢嗰陣有得揀 大街 自己mycourt 朋友個mycourt
Mc 係咪有得做重量訓練 練大隻d
Russell 叫我咁做

做完都唔會大隻

我都想操個人仔大隻d
唔係又要俾VC 下麻
個兩件看更佬角色有乜撚野用
除左有時好odd咁跳下舞之外
MYGM 要第2年先有DL draft class

咁佢仆街啦,18無mpj,docnic

好撚on9
如果係咁唔撚買

My gm 第一年佢劇情有堆妖人draft
基本上有本事攞到頭三picks之後果幾季齋simulate就得

第二年draft 有個sg一開波已經94
好頂唔順load game load十世
MYGM 要第2年先有DL draft class

咁佢仆街啦,18無mpj,docnic

好撚on9
如果係咁唔撚買

My gm 第一年佢劇情有堆妖人draft
基本上有本事攞到頭三picks之後果幾季齋simulate就得

第二年draft 有個sg一開波已經94

我果3個最高先85 係升得勁快潛力a+
有冇人玩Mycareer入燒鵝
我覺得上左賊船咁
d戰術下下都亂咁黎

呢個真
我玩小前 個班後衛一拎波就射
一係就出個戰術都唔跟住行
真係得表弟同AD係正常
我覺得上左賊船咁
d戰術下下都亂咁黎

呢個真
真係得表弟同AD係正常

我都小前 個戰術下下叫落底角三分之後罰企
好頂唔順load game load十世

最慘係出入鋪都要load
mygm玩最高難度對勇士 手感仔真係插幾下花一射就入
switch有三個版本有咩分別
我覺得上左賊船咁
d戰術下下都亂咁黎

呢個真
真係得表弟同AD係正常

我都小前 個戰術下下叫落底角三分之後罰企

班後衛唔係一拎波剷籃
一係就揸住個波撚到8秒 交比人tough ahot
一係就瘋狂要你交失波,唔知點解係咁
6場贏1場
全隊得我一個正負值係正
買佐legend edition先發現外國PSN用唔到 係咪一定無解決方法
其實罰球會唔會excellent
一場射左12球全部good 命中得6成

利申:sf, 12min
想問著塞同著騎波衫既封面 係咪冇分別嫁
有冇人用緊運球投籃+防守型SF交流下
岩岩開左諗上緊課唔課落去

冇分別 睇你鍾意邊個 不過而家買普通版冇記錯都會送小小vc

冇分別 睇你鍾意邊個 不過而家買普通版冇記錯都會送小小vc

thx bro
每年都買黎玩my player
今集同上集有冇大分別
有無巴打知道controller setting同coach setting點樣先save到
次次開波都要重新較過
係出面選單set完 1,2場之後又變返default
Ai 好弱智 場場mark漏人俾人外線open射3分
叫人點打中鋒
買佐legend edition先發現外國PSN用唔到 係咪一定無解決方法

Set做常用主機就得
卡左係my team challenge 今個星期第四關卡左5次以上 次次都係輸幾分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞