2K18討論區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
玩盃賽同人打好順,今集啱對人好過對電腦,不過盃賽配對好仆街 大家都係新手賽,我果隊平均能力得70對方就全隊黑波

錯post 不過2k18都有玩 想問下有體育館入面嘅訓練有乜用?玩到手指抽筋
發現打NBA 無加VC定加少左VC既問題都幾嚴重

唔知係bug定係特登
打myteam 稱霸賽mode 輸左無mt幣

bug就唔一定特登, 不過知道有bug仲拖住唔整就一定係有心

MT唔知咩環境
但我打MC 試過打完成場NBA但個VC 無變過
想問一個問題,我用右mushroom ,例如fing 向上,點解有時係射波,有時係傳波,有時係花式
空中魔術師 點升
玩盃賽同人打好順,今集啱對人好過對電腦,不過盃賽配對好仆街 大家都係新手賽,我果隊平均能力得70對方就全隊黑波

錯post 不過2k18都有玩 想問下有體育館入面嘅訓練有乜用?玩到手指抽筋

有d訓練好撚難
名將湖人隊屈到痴線
場場輕鬆80幾分,無限籃板
玩到我址撚哂旗

基本上正選五個由頭到尾打晒都夠氣

用次一隊Goodrich Baylor Worthy Mikan 張伯倫都可以屌打其他名將隊,痴媽筋
用SF

最高最重

專升速度,但當C咁玩

打聯賽場場at least雙十

巴打可唔可以share下數值
想睇下佢速度力量既數值
用SF

最高最重

專升速度,但當C咁玩

打聯賽場場at least雙十

巴打可唔可以share下數值
想睇下佢速度力量既數值

ovr65

內線得分全部75~80
各項速度暫時60左右, 過場個陣跑得好慢

不過唔緊要 我drive layup 同dunk 感覺上都同西書差唔多快

衝唔過就慢慢pump入去再轉身得分

手感唔好就入到禁區傳空位 再等進攻籃板

myteam進度打左3分1稱霸賽
已經好攰 打到悶
仲諗住呢個星期可以拎張紫水晶j下
都仲係有2k嘅老毛病 個court太細 仲迫過旺角
而家買實體仲有無預購送d野
窮撚廢jj share下myteam心得
小弟比較懶 進度只打到去第十幾場左右 難度同weekly challenge尾2個關差唔多
要專心d打先贏到 平均只能贏三十分左右
而前小小既關卡基本上可以打到7x : 10
所以個難度差距好大 要D時間去適應

感覺上呢集好既內線比較重要
中鋒推介gasol, lopez, dh12 呢幾隻都比較平
大前鋒 首推unicorn 呢張金卡分分鐘連藍寶石既davis都唔夠抽

打面既就自己喜歡 可隨意
拍賣場有唔少 low budget player都好用

揀岩defensive setting 防守個陣唔好落手偷波 人地帶波個陣貼實對面
好易甩波 又唔會foul
進攻個陣主力打low post同pick&roll 最好拉開d先好攻 好易入
有冇人已經簽左nike
究竟點先觸發到劇情
有冇人已經簽左nike
究竟點先觸發到劇情

記著去vc間野度觸發劇情
小弟比較懶 進度只打到去第十幾場左右 難度同weekly challenge尾2個關差唔多

中鋒推介gasol, lopez, dh12 呢幾隻都比較平
大前鋒 首推unicorn 呢張金卡分分鐘連藍寶石既davis都唔夠抽

揀岩defensive setting 防守個陣唔好落手偷波 人地帶波個陣貼實對面
進攻個陣主力打low post同pick&roll 最好拉開d先好攻 好易入

thon maker都唔講 好打極有限

thon maker都唔講 好打極有限

2k16銀卡嘅unicorn已經好勁
我想問今集mc唔同難度賺到既vc係冇分別定分別好細
第一次玩MYTEAM 一開波送個D中左張金卡MELO 想問係咪永久 ?
痴撚線 一堆on9課金重要講到係理所當然咁 笑撚死

唔通個個60可以射三分射到似curry

你係咪On撚9
家陣講緊咩撚野都要VC而你唔課D VC根本係杯水車薪啊
佢擺明屈你課金啦

Nba2k18 removes the Bouns VC for higher diffculty modifer

Mo la mo la
有冇人已經簽左nike
究竟點先觸發到劇情

記著去vc間野度觸發劇情

正路應該要送鞋先有約
我而家連送鞋劇情都仲未有
但開波冇耐adidas同UA已經送鞋

Nba2k18 removes the Bouns VC for higher diffculty modifer

Mo la mo la

咁同打pro難度有乜分別?on9?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞