2K18討論區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
我買左PS4 數位版
但佢唔比我download
明明我夠位 佢又扣我信用卡錢
可以點做?

唔係預購?

睇清楚ps4 定 ps3

PS4

儲存空間夠唔夠?
你部ps4 有兩個AC?

1個acc
仲有100gb

去個乜鬼儲存庫

有冇圖睇下

有冇圖睇下

我已經好sad,sad到唔想開翻隻game
根本就係好似20-30fps畫面加999ping lag到爆

有冇圖睇下

根本就係好似20-30fps畫面加999ping lag到爆

SWITCH有冇鎖FPS

有冇圖睇下

我唔知啊,隔離switch 2k18 post 已經係到屌撚哂鬼
總之switch 2k18真係唔值呢個價
為左玩99 new york會買game
講真 點解scan完自己個樣上去無得加頭髮既
有冇my career個map 揾路揾到想死
點解copy game 會copy咁耐
邊到my court衣櫥同醫生的理髮店
有快速刷vc方法未

有冇圖睇下

我唔知啊,隔離switch 2k18 post 已經係到屌撚哂鬼
總之switch 2k18真係唔值呢個價

下 上面有啲人話好撚正架
利申 ps4
有冇人覺得好撚伏
有無人講下可以點升 除左個兩個訓練館
練到下世 班人咁快8x
練到下世 班人咁快8x

課金/買傳奇版咪會咁快
練到下世 班人咁快8x

課金/買傳奇版咪會咁快

邊到禁用幣升
有冇人覺得好撚伏

講過 , 呢隻係NBA 2k17.5 , 介面 , 球員照片都唔換

唔講太多了 , 廢時比人以為係live打手
有冇人覺得好撚伏

講過 , 呢隻係NBA 2k17.5 , 介面 , 球員照片都唔換

物理碰撞好左好多喎
控球都流暢左 你有冇玩架
有冇人覺得好撚伏

相遲下會更新 等下啦 上年17岩岩出好似都好多BUG
其實係咪得我一個咁怪
我玩親都只係玩mygm
對my player無咩興趣
岩岩入去個幾場街波同之後入到NBA之後D波
隻人仔既大隻程度唔同既
一開始OK大隻, 入到NBA瘦左好多咁
有冇人覺得好撚伏

物理碰撞好左好多喎

係咪淨係得我覺得好奇怪
個遊戲速度慢左好多咁
有冇人覺得好撚伏

物理碰撞好左好多喎

我感覺18既快速比賽 電腦難度高左 , pick難左 , 突破易左好多
相比17係有變既 , 但唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞