2K18討論區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
無人玩myteam?

my team 逼人課金架喎...
成隻game入面 最唔平衡...
唔太講技術...只係注重球員質素同

你銀包夠唔夠厚
啲badge好難磨

還可以喇....不過我想今集佢咩都出章有啲過份....
咩快速反應,罰球,壁虎手呢啲都當係一個章
啲badge好難磨

比賽冇得升badge?
Mycareer 比賽難道,會唔會影響到vc加乘?
有無人同我一樣問題
喺mycourt喺可以花式入樽 但平時球隊練習同打NBA完全入唔到
空曬都係放layup
有無人同我一樣問題
喺mycourt喺可以花式入樽 但平時球隊練習同打NBA完全入唔到
空曬都係放layup

set左動作未
今集易foul到呢
刁個大陸婆好撚煩 bbbbbbb b 佢老咪咩
有無人同我一樣問題
空曬都係放layup

set左動作未

有啊 夾夾埋埋都八九個
有Kobe 再加一堆動作
我喺mycourt可以入到癲架⋯⋯係唔知做咩一去到nba就唔識入
有無人同我一樣問題
空曬都係放layup

set左動作未

有啊 夾夾埋埋都八九個
有Kobe 再加一堆動作
我喺mycourt可以入到癲架⋯⋯係唔知做咩一去到nba就唔識入

見到外國都有呢個問題
http://forums.operationsports.com/forums/nba-2k-basketball/915854-nba-2k18-q-thread-5.html
射罰球有無技巧 成日都miss曬
屌佢老母都戇鳩 今集啲電腦偷波仲勁過上集 一係就全部有預知能力 一係就一鳩幫過黎用手拍走 再唔係就隊友接波永遠接唔實 痴撚線
最慘係今集mygm冇得用自創球隊 有啲失望 我都係少玩mc 玩mygm多既人
啲badge好難磨

比賽冇得升badge?

有....不過我都係啱啱開始玩...
有排先磨到一個章出黎
有冇人switch課完金買野purchase failed
升能力禁右制冇反應
係咪可以reset 個my player 之前玩demo 亂簡
係咪可以reset 個my player 之前玩demo 亂簡

同問 我較左183pg
比人block鳩死我

開過一個新嘅人

同問 我較左183pg
比人block鳩死我

我都放棄左個舊save 喇
今集身型唔夠大隻好易比人撞開

同問 我較左183pg
比人block鳩死我

開過一個新嘅人

但我升到66
是咪會冇撚左升左個堆

梗係啦 所有野都要重新搞過
葵廣兩間都係355?
有冇巴打開pg玩
開左shot creating+ball handling 中距幾準又快
其實今集mc個劇情有咩意義 好似連主線都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞