2K18討論區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
卡左係my team challenge 今個星期第四關卡左5次以上 次次都係輸幾分

依個好難玩,第三場gasol好屈,打咗三次先過到

第三場好易過
第四場張紅寶 Whiteside 好難搞

我垃圾 有Irving+Oneal都輸 Dragic好勁

痴撚線...一開始個幾pack 抽中一個銅卡個底之外就冇內線球員,而家比whiteside 屈rebound 贏唔到
依家係咪唔可以邀朋友黎my court 打one on one
MYGM 佢18年個DRAFT PICK 1 勁到仆街. 一開始已經84

想玩MPJ 要遲一年 . 19年DL 18個DRAFT

請問mpj係邊個
My league 可以刷vc 好似一場500...

有冇詳細?
MYGM 佢18年個DRAFT PICK 1 勁到仆街. 一開始已經84

想玩MPJ 要遲一年 . 19年DL 18個DRAFT

請問mpj係邊個

Michael Porter Jr.
想問mc邊度改投籃/控球動作
MC玩小前
主切入副控球
升爆佢應該變成lebron
有無巴打玩switch 版
無連線果陣仲打唔打倒MC 升人?
打左十次......人生
明明set打sg 入咗去佢話我打sf 係我整錯定係純粹係因為喺隊波佢逼我打sf先至會show sf
明明set打sg 入咗去佢話我打sf 係我整錯定係純粹係因為喺隊波佢逼我打sf先至會show sf

應該迫你打,我17去左公牛話我同Butler撞位要我打PG
打左十次......人生

巴打加油..
我頂唔順用左一開始比我個張 自由球員卡黎過
好撚憎d死人animation
想問下MYGM有無得睇返Promise左球員同老闆D咩??
今集搵唔到

有冇詳細?

同求
買實體記得keep張單去拎更新光碟

想問個更新光碟係咩? 幾時有得拎?

今日係藍店買game條友提都無提 依家驚中伏
去gym room訓練會唔會加能力值?

好似得個個體力加成

有冇詳細?

同求

我岩岩試緊
如果用simcast sim到最尾六分鐘 打曬都有6 700 大家可以試下

好似得個個體力加成

會加丁屎咁多cap breaker
Sg 揀咩好
想玩3分C 應該點 set ?
有無巴打玩switch 版
無連線果陣仲打唔打倒MC 升人?

你買到switch版?
卡左係my team challenge 今個星期第四關卡左5次以上 次次都係輸幾分

依個好難玩,第三場gasol好屈,打咗三次先過到

第三場好易過
第四場張紅寶 Whiteside 好難搞

我垃圾 有Irving+Oneal都輸 Dragic好勁

痴撚線...一開始個幾pack 抽中一個銅卡個底之外就冇內線球員,而家比whiteside 屈rebound 贏唔到

輕鬆輾過 不過一上籃俾whiteside block到拍拍聲

我正係上籃先好啲,射波成日唔入,搞到好難打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞