2K18討論區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike

我冇話佢d頭髮啊紋身果d要咁閪貴係岩
我只係覺得60開波冇問題,咪慢慢升

就算我比你70開波,你咪又係話其他人課到99之後話冇技術較量

70起碼係playable呀大佬
60去打街波都算,NBA

70我靠技術可能贏到80-90
60成碌撚咁
靠咩技術?

ok
原來係咁
而家mypark堆人都係八十幾,要刷訓練先有得上99
同你六十幾都係相差二十,你應該都可以靠技術贏

咪話撚左60贏唔到80
你係咪盲嫁
唔係差幾多點問題
係60根本係一個弱智咁
算啦, 有咩好嘈, 鍾意課就課, 鍾意慢慢升就慢慢升, 鍾意棄MC就棄, 我睇個樣今年咁多人課隻人下年只會一樣咁難賺VC, 又或者更難賺, 只有我一個抵制根本就無用 可能再過幾代今年話慢慢升個堆人都會頂唔順2K問點解可以咁難升

唔明點解咁都有人幫住2k姐
以為幾舊水得佢俾得起?
My park 升人課唔課金我無意見,
但自問由14開始煲,17真係破壞平衡到無心機玩,
神射手半場三分綠燈,delay 極嚴重,能力值差唔多但對面d 唔合理出手同動作都照入
Live 08 之後轉會 2K9 玩到而家, 第一次覺得隻game係咁陌生 老啦, 已經無咁好耐性同佢打足三季升爆隻人, d fd一早棄左game到時爆左都無人陪我玩公園
Live 08 之後轉會 2K9 玩到而家, 第一次覺得隻game係咁陌生 老啦, 已經無咁好耐性同佢打足三季升爆隻人, d fd一早棄左game到時爆左都無人陪我玩公園

我都係2k9開始
睇住佢變到手機game咁
算啦, 有咩好嘈, 鍾意課就課, 鍾意慢慢升就慢慢升, 鍾意棄MC就棄, 我睇個樣今年咁多人課隻人下年只會一樣咁難賺VC, 又或者更難賺, 只有我一個抵制根本就無用 可能再過幾代今年話慢慢升個堆人都會頂唔順2K問點解可以咁難升

其實我都覺得2k愈來愈過份
錢唔係比唔起,但係見到2k 咁屈人錢法,再課金係等於縱容2k

利申15-17有課金,今年18唔諗住課

以為幾舊水得佢俾得起?

唔撚駛係到亂扣帽wo
你覺得唔撚岩feel,我覺得ok有乜撚問題
你開口埋口又話人傻閪又話人離地撚,自己把口臭到閪咁就冇撚怪人問候你老母啦

以為幾舊水得佢俾得起?

錢嘅嘢,返日工已經有啦,我係唔想課俾2k咋
人生又唔係得打機,下下都要課金唔使買其他嘢啦屌
上集已經放棄咗mypark
今集2k連MC都搞真係好燥

就算我比你70開波,你咪又係話其他人課到99之後話冇技術較量

60成碌撚咁
靠咩技術?

ok
原來係咁

咪話撚左60贏唔到80
你係咪盲嫁
唔係差幾多點問題
係60根本係一個弱智咁

60根本完全玩唔到MC,今日成班60同場鬥波,射極都唔入,累鬥累
我都係直接玩線上比賽算 贏返幾場心理都好過d

我都係2k9開始

2k16 個時仲同個fd 晚晚煲mp 煲到3,4點,升到皇冠一
17開始真係曬9氣

以為幾舊水得佢俾得起?

唔撚駛係到亂扣帽wo
你開口埋口又話人傻閪又話人離地撚,自己把口臭到閪咁就冇撚怪人問候你老母啦

你jer錯人呀傻閪

60成碌撚咁
靠咩技術?

ok
原來係咁

咪話撚左60贏唔到80
你係咪盲嫁
唔係差幾多點問題
係60根本係一個弱智咁

我自己就覺得根本70都唔會夠九十幾既玩,你講到自己可以突破遊戲限制咁撚樣
我呢d正常人點知你咩技術水平啊

以為幾舊水得佢俾得起?

唔撚駛係到亂扣帽wo

傻閪同離地我都冇講過
你係咪妄想症

以為幾舊水得佢俾得起?

唔撚駛係到亂扣帽wo

你jer錯人呀傻閪

話撚柒埋你啊,自己追po睇下條柒頭仲講過乜啦
趕撚住搬自己老母出黎比人屌

60成碌撚咁
靠咩技術?

ok
原來係咁

咪話撚左60贏唔到80
你係咪盲嫁
唔係差幾多點問題
係60根本係一個弱智咁

我自己就覺得根本70都唔會夠九十幾既玩,你講到自己可以突破遊戲限制咁撚樣

睇post都知邊d先叫正常人
你都係返去課金啦小學生

以為幾舊水得佢俾得起?

唔撚駛係到亂扣帽wo

萬事屋巴打,你有你道理,
其他唔支持貨金既巴打都有道理

其實唔洗咁勞氣嘈落去

on9仔做慣奴隸唔同啲,明屈課金都可以幫人數錢
俾個70都好呀屌

慢慢升上去唔係問題, 問題係一年難升過一年, 而家d人課得咁開心下年就再整得難賺VC d

大家都俾左400蚊都唔可以技術較量
仲要好似online game咁日掛夜掛
真係當全世界都唔洗返工咩
就算冇工返都唔想哂時間刷
淨係想enjoy下mypark打街場都咁難

條友講得出嗰啲風涼說話一係就離地有錢仔,一係就日日毒喺屋企打機嘅死毒撚

明明買碟人人俾錢
講撚到我乞衣咁
就係呢d傻閪縱容d game商

你比多d咪快d升到囉
你覺得而家就八十幾果d唔係課?
比成年你玩,你就想要速食

上面條窮撚兼奴隸仲要唔抵得人有錢有時間
一日玩一兩個鐘,成年我唔信你上唔到去
自己冇耐性就冇耐性啦
定係你每日連一兩個鐘都冇丫奴隸獸

1場my park得150分,升爆一個人上85要18萬,要玩幾多場先升得爆?
已經未計要升99

pro club一開波都起碼有80能力,仲要讓得課金一開波升上94,2k得60唔撚課金一開始比班85 sm 我打你老母?

靠老鼠你同d弱智仔嘈
冇咁好氣

我都係2k9開始

2k16 個時仲同個fd 晚晚煲mp 煲到3,4點,升到皇冠一
17開始真係曬9氣

我就 3 v 3同朋友組隊, 16 公園都玩左過千場, 17 玩得 300就棄左 , 其實17勝率仲高過16, 16: 68% 17: 72%, 但兩邊鬥半場綠燈都唔似打籃球, 講真真係幾無聊
有冇人同我一樣都係打quick game 算?

60成碌撚咁
靠咩技術?

ok
原來係咁

咪話撚左60贏唔到80
你係咪盲嫁
唔係差幾多點問題
係60根本係一個弱智咁

睇post都知邊d先叫正常人
你都係返去課金啦小學生

我自己玩2k從來都唔課金,除左上集垃圾場2k17之外都有一兩隻玩到90or八十幾
你咪繼撚續覺得係冇可能升到囉 你要咁樣呃鳩自己都冇計

我都係2k9開始

17開始真係曬9氣

我就 3 v 3同朋友組隊, 16 公園都玩左過千場, 17 玩得 300就棄左 , 其實17勝率仲高過16, 16: 68% 17: 72%, 但兩邊鬥半場綠燈都唔似打籃球, 講真真係幾無聊

整d 徽章 整到破壞平衡同遊戲性,未整呢d 個時仲好地地
有冇人同我一樣都係打quick game 算?

quick game 幾好呀,用curry 半場3分爽下,又可以用下經典球隊
屌你啦
70都起碼識入波拎表現
一開波得個60
快攻又打唔到 wide open 都唔撚入 打撚咩
根本迫你課到起碼70先叫左玩得順d

以為幾舊水得佢俾得起?

唔撚駛係到亂扣帽wo

你jer錯人呀傻閪

話撚柒埋你啊,自己追po睇下條柒頭仲講過乜啦
趕撚住搬自己老母出黎比人屌

睇撚完喇
浪費我時間
佢鬧傻閪嗰個根本唔係你條傻閪
腦裝屎又離地,俾人賣幫人數錢,成日打機升lv好自豪咁
抵2k咁多生意做,抵你屎忽插住碌棍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞