2K18討論區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
my career麻麻地,好似變左返工game
比賽>訓練>做gym>比賽

想問第二日已經升到8xrating既人係咪唔駛瞓

課金

無野好講,幾舊水買隻game仲要課金
我認我窮,出返去先

唔課金都升既 時間問題姐
MC好唔好玩?
想買隻黎玩玩
Mt 既contract有咩途徑拎到
有無人都發現左個問題?
就係玩mycareer打完一場會發現無加過vc或者好似比結算時少左
岩岩發現原來如果你結算時禁交叉skip就會無vc加 記得唔好禁慢慢用O制過
新手想問myteam一開始要揀初始卡包重唔重要

唔重要
有無人都發現左個問題?
就係玩mycareer打完一場會發現無加過vc或者好似比結算時少左
岩岩發現原來如果你結算時禁交叉skip就會無vc加 記得唔好禁慢慢用O制過

pc??
我ps4好似唔覺少咗
有無人都發現左個問題?

pc??
我ps4好似唔覺少咗

ps4 比佢食左好多次 打之前4百幾 打完禁返三角形都係4百幾
打街場係咪多分加d?
上YouTube 睇 有d分有加乘
my career麻麻地,好似變左返工game
比賽>訓練>做gym>比賽

想問第二日已經升到8xrating既人係咪唔駛瞓

課金

無野好講,幾舊水買隻game仲要課金
我認我窮,出返去先

唔課金都升既 時間問題姐

真係好似返工game 好冇樂趣
打比賽佔mc整體遊戲時間其實得一半多啲
又唔搞好啲 唔係乜都load餐死都好好多
新手想問下射波 係咪睇個手制震個下就放手 就會易D優良

打MC 成日炒

場場唔係0分就得2分

升得勁慢
其實有冇話學咩位學邊兩招好啲?
Log in 唔到2k18 個app ,想試下scan 個樣, 打哂id pw 之後log in 個制冇反應
想問下自創球員係咪只可以係快速比賽到用?

My league
幫2k諗下 下集仲有d咩要人課

身高要俾錢買高度
眼耳口鼻靚個d全部饭錢
模組越課得多潛力越高
入gym room要扣vc

大陸仔?

My league

可唔可以教我點樣整?新手唔係好識
有無人玩my team online好lag 根本玩唔到電
幫2k諗下 下集仲有d咩要人課

身高要俾錢買高度
眼耳口鼻靚個d全部饭錢
模組越課得多潛力越高
入gym room要扣vc

大陸仔?

好簡單
升badges 要練滿再比幾萬vc 已經夠賺
有無人pc一齊玩 mc/mt都好
今集根本戇鳩 一開波60都唔算係大問題 快有快升 慢有慢升 最大問題係整到射波同lay up極難入
屌你老母 稍快/慢有少少干擾唔入都正路 我屌你wide open優良都唔入 一定要完美先入到波 籃底仲戇鳩 少少contact就炒 咁樣樣打NBA 根本谷鳩你課金上升人先打得到順
順帶一提 mypark有個最大問題係班C勁到唔平衡
球球上籃鈎手必入 搶完板原地入樽 佢又63我又63 隻C跑又同我一樣跑得快 帶波扭波轉身樣樣齊但係永遠唔甩波 波又偷佢唔到 打毛咩 打mypark打撚到燥

課完金包你開心

我打街埸,成隊70,咪照屌打對面成隊8x

成班fd 得60出街場 俾人打到仆街 block到牙都甩埋

玩C嘅根本係op 同你相同數值都好都可以屈你機
今集根本戇鳩 一開波60都唔算係大問題 快有快升 慢有慢升 最大問題係整到射波同lay up極難入
屌你老母 稍快/慢有少少干擾唔入都正路 我屌你wide open優良都唔入 一定要完美先入到波 籃底仲戇鳩 少少contact就炒 咁樣樣打NBA 根本谷鳩你課金上升人先打得到順
球球上籃鈎手必入 搶完板原地入樽 佢又63我又63 隻C跑又同我一樣跑得快 帶波扭波轉身樣樣齊但係永遠唔甩波 波又偷佢唔到 打毛咩 打mypark打撚到燥

課完金包你開心

mypark 有冇delay?

課完金包你開心

60 rating 射手型sg根本無得玩

課完金包你開心

mypark 有冇delay?

我pc冇

課完金包你開心

60 rating 射手型sg根本無得玩

Wide open優良多數炒 冇badge冇咁上下數值根本打唔到 除非勁到次次完美起身
Steam 版本 有無得上網同人打5打5
對上一隻2k 應該係14黎
完全唔知乜係my park
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞