2K18討論區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
想問下 mygm 係咪無得 download d 人整既 draft class?

要玩my league先得
Mygm而家唔比
有無人雙三分技能 效果如何
Mc 玩幾多場有得轉會?
依加每場打得一分鐘
新手想問mc入面想升箭咀同埋升上65係咪要用錢?如係既話係邊到禁黎升?
今集mc係咪打死一隊
返去my court 好嘥時間
想問下my team點係拍賣行賣人,想賣隻藍卡irving

做完silver goal先unlock到
好撚lag
想問下 mygm 係咪無得 download d 人整既 draft class?

要玩my league先得
Mygm而家唔比

咁煩既

佢 mygm d 球員士氣仲係咁鳩
果d 現實打開第六人既球員 例如 jc 果d 係隊波打第六人會不滿 好 on9

咪就係 年年都係咁 煩撚住話要打多啲分鐘
俾無課新手玩家睇點快少少賺VC,
玩MC, 難度職業, 第一節攬人兩犯直接去到第二節,
打完第二節如果領先十一分以上就可以直接模擬到完場(有VC),
贏唔到十一分就攬人攬到五犯, 最後一犯打手就可以出場休息
想問下打sg位 有無話揀咩技能最好?
主技三分+切入投籃 定
主技創造投籃空間+三分好?

做完喇,不過唔識點賣

做完喇,不過唔識點賣

堆任務悶撚到呢

做完喇,不過唔識點賣

去collection 囉
不過獎品球員好似無得賣
有無人有拆屋心得 今集拆屋好撚難 唔係比人成粒拎走就被人拍走 再唔係就隊友接唔到波 我由前日開始玩 到依家都未成功過一次
MYGM 要第2年先有DL draft class

做完喇,不過唔識點賣

不過獎品球員好似無得賣

邊到有得睇係唔係獎品球員
Curry太勁 點射都入

射波制有delay,好難適應
快槍手條bar又快

背籃勾手係咪廢左 佢而家唔計投籃計表 上集好易綠色
屌奶星今年Mynba2K18一日得100vc, 咁撚孤寒

做完喇,不過唔識點賣

不過獎品球員好似無得賣

邊到有得睇係唔係獎品球員

Collection 搵返張卡
咁多位師兄弟想問下旺角邊度買價好少少
有無人有拆屋心得 今集拆屋好撚難 唔係比人成粒拎走就被人拍走 再唔係就隊友接唔到波 我由前日開始玩 到依家都未成功過一次

其實好睇本身走位靚唔靚,格硬黎冇好結果
我打頭幾場街場已經拆過屋,純粹係二打一既快攻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞