2K18討論區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
PG 主項同次項係咩先最好用
身高191 較輕d 手長度正常?
今集根本戇鳩 一開波60都唔算係大問題 快有快升 慢有慢升 最大問題係整到射波同lay up極難入
屌你老母 稍快/慢有少少干擾唔入都正路 我屌你wide open優良都唔入 一定要完美先入到波 籃底仲戇鳩 少少contact就炒 咁樣樣打NBA 根本谷鳩你課金上升人先打得到順
順帶一提 mypark有個最大問題係班C勁到唔平衡
球球上籃鈎手必入 搶完板原地入樽 佢又63我又63 隻C跑又同我一樣跑得快 帶波扭波轉身樣樣齊但係永遠唔甩波 波又偷佢唔到 打毛咩 打mypark打撚到燥

課完金包你開心

我打街埸,成隊70,咪照屌打對面成隊8x

成班fd 得60出街場 俾人打到仆街 block到牙都甩埋

尋晚同fd 組隊打,三隻人仔61 , 67, 70 咪一樣照贏85/86 隊,仲要連贏三場唔同嘅85/86 隊。 係速度唔夠快難打左少少姐 唔會牙都甩嘅
你人仔數值低,一定射唔入架
好似現實你真人wide open都未必入
16年myteam咁咪做得幾好
玩吓mycareer有得攞myteam現役金卡80-89 rating
唔貨金用呢堆人都可以用技術同全鑽打
而家搞到現役得返80頭,迫你課金先同到啲鑽隊打
到底係我問題定點
打proam 狂lag
頂你點打啊 個個識瞬步閃現咁
今集mc d代言無撚晒
痴撚線 一堆on9課金重要講到係理所當然咁 笑撚死
有冇人玩緊myteam 嘅packs and playoffs
大家打到咩位 抽到AD 同Robert 打底好撚屈
名將湖人隊屈到痴線
場場輕鬆80幾分,無限籃板
玩到我址撚哂旗
有冇人玩緊myteam 嘅packs and playoffs
大家打到咩位 抽到AD 同Robert 打底好撚屈

抽到隻榮叔咋屌
依家sim 緊my league 賺vc
痴撚線 一堆on9課金重要講到係理所當然咁 笑撚死

唔通個個60可以射三分射到似curry
今集mc d代言無撚晒

上集都可以用代言賺下錢
今集乜柒都冇
又CUT左幾撚多野
名將湖人隊屈到痴線
場場輕鬆80幾分,無限籃板
玩到我址撚哂旗

基本上正選五個由頭到尾打晒都夠氣
今集mc d代言無撚晒

上集都可以用代言賺下錢
今集乜柒都冇
又CUT左幾撚多野

剩打myGM算
今集係咪無左帶帶下波扮射再拍波個下動作
之前2k17輕按一下射波掣就做到 好撚正
發現打NBA 無加VC定加少左VC既問題都幾嚴重
有無人知係myleague點轉陣容名單
今集mc d代言無撚晒

上集都可以用代言賺下錢
今集乜柒都冇
又CUT左幾撚多野

剩打myGM算

Mc點會冇代言 我個ua乜黎
今集mc d代言無撚晒

上集都可以用代言賺下錢
今集乜柒都冇
又CUT左幾撚多野

今集有代言喎 仲要係簽左後每打一場都有compensation.bonus ~100vc

以家簽左鞋同野飲每場有多200vc

唔知係bug定係特登
打myteam 稱霸賽mode 輸左無mt幣
有冇人打play now online嗰陣 timeout完第一次之後就lag到仆街?有冇解決方法?

唔知係bug定係特登
打myteam 稱霸賽mode 輸左無mt幣

bug就唔一定特登, 不過知道有bug仲拖住唔整就一定係有心
玩盃賽同人打好順,今集啱對人好過對電腦,不過盃賽配對好仆街 大家都係新手賽,我果隊平均能力得70對方就全隊黑波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞