2K18討論區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
個人覺得都係兩個類型揀一樣會比較好
而家真係四不像咁
全部 badge 都可以mp升
想問下myteam抽佢送啲包中咗隻藍色Irving係咪個個都有
My GM 點較番模擬12分鐘一節?即係打6分鐘出來都變番12分鐘數據?我校左模擬12分鐘但只係電腦有12分數數據,我重係6分鐘
想問下myteam抽佢送啲包中咗隻藍色Irving係咪個個都有

右上個人box (顯示個球員 d grade )
咪禁上制 Show 嘅
但場場都要自己禁,好煩(以前唔洗
但我係Settings 搵唔到
mycareer d垃圾劇情冇得飛
而家真係四不像咁

大佬丫側翼非一線球員都要識三分+防守啦
你咁講d咩danny green, 淫klay咪全部都四不像?

我無 sad
其實今集mc個劇情有咩意義 好似連主線都冇

一開始幾場行完少少劇情之後,之後完全唔覺有主線,搞到一開始d劇情都唔知睇黎做乜
btw, 好想媾一開波個rachel

其求到連選秀都無
打兩場街波就入隊 CLS

今集連髮型胡鬚都要俾錢

髮型胡鬚要俾錢最on9
真係窮到連毛都冇條

仲要貴到仆街, 又無得睇岩唔岩
真係一開波都無錢剪髮

直接光頭 呢集個mc真係好逼人課金

整到成個商城制online game 咁😂😂

好心同髮型鋪咁熟就送一次剪頭髮啦

我無 sad

我見預購特典到無嘅

我無 sad

我見預購特典到無嘅
如果淨係focus my career my park用vc幣
係咪普通版再課金最抵玩?
My GM 點較番模擬12分鐘一節?即係打6分鐘出來都變番12分鐘數據?我校左模擬12分鐘但只係電腦有12分數數據,我重係6分鐘

第一次玩?
直接飛左場比賽先計模擬喎
mycareer你地較開打幾多分鐘 好似點較個數據都好假咁
而家真係四不像咁

你咁講d咩danny green, 淫klay咪全部都四不像?

咁你出到去咪比人打撚爆囉非一線球員
點解今次MC整樣得個幾樣野比你整
D臉型仲要簡左佢預設就點改都冇乜分別
定係要到時VC再比錢整
而家真係四不像咁

上年先四不像
我打mc打到成個工兵咁
葵廣355已入
而家真係四不像咁

上年先四不像
我打mc打到成個工兵咁

打mc就沒咩所謂
出到去打mp/pro am
專精既多數都好屈機
佢本來就set死咗能力限制
仲話咩非一線球員
定係要到時VC再比錢整

想佢可以用退役球員樣, 俾VC 都無所謂
年年都做個 PENNY 出黎玩, 貪佢夠高夠晒屈機
而家真係四不像咁

揀曬三分
打 Mycareer 完全零速度零切入

第一次玩?
直接飛左場比賽先計模擬喎

一開波較架
定係要到時VC再比錢整

想佢可以用退役球員樣, 俾VC 都無所謂
年年都做個 PENNY 出黎玩, 貪佢夠高夠晒屈機

今年係直頭得小小野比你整 完全唔想玩MC搞到
而家真係四不像咁

揀曬三分
打 Mycareer 完全零速度零切入

我第一時間揀左速度體力先
屈速已經夠屈機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞