2K18討論區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
有冇人覺得好撚伏

講過 , 呢隻係NBA 2k17.5 , 介面 , 球員照片都唔換

唔講太多了 , 廢時比人以為係live打手

相遲下會更新 等下啦 上年17岩岩出好似都好多BUG

有冇巴打未買pc版但係會買
因為我買錯左如果有人要我平放俾你

係咪STEAM?
我要 oilpool@yahoo.com
有冇人覺得好撚伏

講過 , 呢隻係NBA 2k17.5 , 介面 , 球員照片都唔換

物理碰撞好左好多喎
控球都流暢左 你有冇玩架

係咪淨係得我覺得好奇怪
個遊戲速度慢左好多咁

我都覺 , 2k17 quick game 用勇士節奏好快
18慢左勁多
其實係咪得我一個咁怪
我玩親都只係玩mygm
對my player無咩興趣

我都係玩MYGM多 MC升太耐 D能力仲要限死唒
多數MC玩完一季就全力MYGM
有冇人覺得好撚伏

物理碰撞好左好多喎

我感覺18既快速比賽 電腦難度高左 , pick難左 , 突破易左好多
相比17係有變既 , 但唔多

突球破係易左好多 但finish就好難 就咁衝入去勁影比人block 一係就硬上入唔到 唔同上幾代一鏟到入去就入硬
今集助功易刷左
有冇人覺得好撚伏

物理碰撞好左好多喎

我感覺18既快速比賽 電腦難度高左 , pick難左 , 突破易左好多
相比17係有變既 , 但唔多

突球破係易左好多 但finish就好難 就咁衝入去勁影比人block 一係就硬上入唔到 唔同上幾代一鏟到入去就入硬

同感
電腦啲三分 十球入八球
點撚樣玩

利申 名人堂難度
Mycareer係咪可以一齊玩
電腦啲三分 十球入八球
點撚樣玩

利申 名人堂難度

職業難度 電腦騎士隊 三分都成差唔多5成命中 名人堂仲洗玩
今集助功易刷左

計到好遠, 拍波拍大半個場都計
有無mc既地圖 搵唔到經理人

有冇圖睇下

我已經好sad,sad到唔想開翻隻game
根本就係好似20-30fps畫面加999ping lag到爆

https://youtu.be/7geTfdVer4c

邊度有lag?
電腦啲三分 十球入八球
點撚樣玩

利申 名人堂難度

職業難度 電腦騎士隊 三分都成差唔多5成命中 名人堂仲洗玩

上集較難度會降命中率
今集較到最難都唔變
控波就得翻20 撞一撞都甩波
今集助功易刷左

計到好遠, 拍波拍大半個場都計

今集長傳好似準左
Mycareer係咪可以一齊玩

有冇人知
171入唔入到樽?
屌 複製遊戲複製到2046
其實做gym係咪無乜用
加黎加去都係一樣野
其實係咪得我一個咁怪
我玩親都只係玩mygm

淨係玩mygm or myleague
My player 覺得好撚悶
其實做gym係咪無乜用
加黎加去都係一樣野

仲要加勁少 黃色條bar去到100%係咪加1
171入唔入到樽?

173表示入到
其實做gym係咪無乜用
加黎加去都係一樣野

仲要加勁少 黃色條bar去到100%係咪加1

做極都得60
其實係咪得我一個咁怪
我玩親都只係玩mygm

我淨係用湖打線上
Mygm 係單機定係可以對打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞