2K18討論區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
琴晚買咗熱火 O'Neal 版 今晚煲機
有無shot creator + slasher 嘅PG巴打?

同你完全一樣

Btw, 明明個人6'6
但過場動畫睇落去勁撚矮
重頭大身細

Shot creator配三分會唔會好啲

正路係
但2k d on9 bug 成日剷籃唔入
重有想有速度

我琴日一開始係shot created + passing and dribble
但上2k lab睇dunking得七十幾 想喺my park 玩入樽所以重開 今集鏟籃都好似易咗

我set 1.93m企喺ATM隔離好似細路仔咁

巴打咁你重開
轉左咩
有無shot creator + slasher 嘅PG巴打?

同你完全一樣

但過場動畫睇落去勁撚矮
重頭大身細

正路係
重有想有速度

我琴日一開始係shot created + passing and dribble
但上2k lab睇dunking得七十幾 想喺my park 玩入樽所以重開 今集鏟籃都好似易咗

我set212cm都係變矮仔
有冇人知封面kyrie點解仲係騎士波衫?
2k唔係話轉左咩
2k唔係話轉左咩

第一批照出騎士
之後新印個批先係塞
我想問實體同數位既分別除左價錢平啲之外仲有咩唔同 因為小弟上次係買2手 今次買一手既話有咩要注意

同你完全一樣

但過場動畫睇落去勁撚矮
重頭大身細

正路係
重有想有速度

ATM 打咩位?
2k唔係話轉左咩

第一批照出騎士
之後新印個批先係塞

咁知唔知新印果批幾時有
打SF點配好?

新嗰D Classic Team平均有至少3個假人
我最愛ge 05馬刺13個人有6個係假
好似仲未有得買vc?
2k唔係話轉左咩

第一批照出騎士
之後新印個批先係塞

咁知唔知新印果批幾時有

SWITCH版就10月囉佢話 PS4應該都差唔多掛
無謂等啦 新封面件衫P上去既
Set個人幾高都好一到過場動畫就變矮仔
2k唔係話轉左咩

第一批照出騎士
之後新印個批先係塞

咁知唔知新印果批幾時有

咁今晚去買
唔該哂巴打
Switch版出左未?

Switch版出左未?

SWITCH版得ESHOP 實體十月
好景有冇現貨?

PG 想入到樽又想射到下三分,點配好
最貴果隻賣幾多??
2k唔係話轉左咩

第一批照出騎士
之後新印個批先係塞

咁知唔知新印果批幾時有

騎版個動作有動感好多
睇trailer最尾同oneal閃閃下果段好明顯有比心機整
有無人課左升
Switch版出左未?

SWITCH版得ESHOP 實體十月

淘大話晏D 到貨
Switch 買us 定 jp好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞