2K18討論區2

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
葵廣今次竟然做返良心價

荃葵青咩價位
葵廣今次竟然做返良心價

琴晚買咗熱火 O'Neal 版 今晚煲機
有無shot creator + slasher 嘅PG巴打?

同你完全一樣

Btw, 明明個人6'6
但過場動畫睇落去勁撚矮
重頭大身細

Shot creator配三分會唔會好啲
葵廣今次竟然做返良心價

之前話ps4十月先有實體版,因為要換封面果條撚屌呢

出黎啦,爭D俾你跣撚左買左貴價預購版
葵廣今次竟然做返良心價

https://youtu.be/4fGw20hiRUY

直播緊, SWITCH ver. 好順滑WOR
求問有冇巴打知最貴版幾錢
入面包左啲咩
入面包左啲咩

抵唔抵買
之前話ps4十月先有實體版,因為要換封面果條撚屌呢

出黎啦,爭D俾你跣撚左買左貴價預購版

咪係,放流料,差啲預購左
有無shot creator + slasher 嘅PG巴打?

同你完全一樣

但過場動畫睇落去勁撚矮
重頭大身細

正路係
但2k d on9 bug 成日剷籃唔入
重有想有速度
馬𩣑山咩價位

岩岩睇佐399 1330有

請問知唔知有沒有switch 版?
葵廣今次竟然做返良心價

入面包左啲咩

抵唔抵買

其實唔玩myteam 可以唔洗買最貴
有冇188報料

同你完全一樣

但過場動畫睇落去勁撚矮
重頭大身細

正路係
但2k d on9 bug 成日剷籃唔入
重有想有速度

我琴日一開始係shot created + passing and dribble
但上2k lab睇dunking得七十幾 想喺my park 玩入樽所以重開 今集鏟籃都好似易咗

我set 1.93m企喺ATM隔離好似細路仔咁
今集main shot creator多唔多紫badge
有冇巴打買左switch版 講下感覺如何
我轉返英文都無得睇返佢幾feet高,我驚196比佢當成6'6

咁on9?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞