[小紅書瘋傳] 港人夫婦國泰航班上因椅背問題辱罵內地女被圍屌

939 回覆
62 Like 233 Dislike
正解
仲有現場嘅所有人
我坐咩class都覺得挨後無問題喎有意見嘅係你呢啲反挨後撚
睇完啲留言先知咩叫道德淪喪
首先小紅書萬歲!以後全民就學天龍人咁
一鳩嘢挨後 唔洗理人感受
隨時有機會可以upgrade埋添

天龍人本身就冇會影響到人嘅概念
所以嘈嚟冇用 我哋應該學佢地
為自己爭取最大權益!支持全民挨後!
其實挨後同電話搭車聽野播野一樣,視乎程度

係丫,部電話你既,你俾錢買既,電話本身就係有聲音功能
你細細聲聽下野無問題,但係咪事必要用到盡,較到最大聲只顧自己而影響到人呢
同理挨後小小無問題,但係咪一定要挨到最後呢?
咁就關乎公德心同個人質素問題喇
成能日話挨後影響到後面
睇黎好多人唔知:
1 個mon係可以調校角度
挨低都睇到
2 張枱開左後,可以將佢拉離前面椅背
對方挨低係郁唔到張枱
同時,大多航空公司用餐係要戙直椅背的
至於影響出入
始終腎虧出入都係有限次數啫
其實慢慢 開收枱無乜影響
CX有啲機型,電視下面個杯架係同前面個位連成一體,前面挨後佢就打斜,如果插隻杯斟得太滿,真係有機會前面一挨後,啲咖啡茶汽水紅酒倒瀉落你大脾,同你對靚鞋上面
其實如果真係前面挨太後呢個原因,倒瀉左,有冇得叫前面條友賠? 啱啱想換 iPhone 16, 倒瀉左杯野整壞左個電話。
坐你隔離嗰個煩D
照你個邏輯,個mon一日未俾我禁爛仲係張凳到,夠都唔係濫用

講到尾係睇有冇影響到人,你用任何野都有好多功能,但如果你用既功能係用到影響到人,就預咗會俾人屌
不倫不類既比喻柒到咁咪撚用比喻
真係要比喻,依家係你開遮開到成把遮篤落人地個頭到
Extra legroom 前面點解仲有人不如你解釋下比大家先啦,你地啲反挨撚係唔係個個都坐垃圾廉航身貼身未見過大機所以以為一挨後面果個就頂到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞