[小紅書瘋傳] 港人夫婦國泰航班上因椅背問題辱罵內地女被圍屌

591 回覆
37 Like 148 Dislike
Extra legroom 前面係唔係有你老母塊神主牌挨後?,你講緊咩撚野究竟?
行為好小學雞,
你話腳長唔覺意頂住背脊就話姐

咁樣突登拉人櫈,叫人點撐
同空姐講有異味囉
呢個po大把
唔會理其他人感受
淨係會覺得自己呢個行為係合理
所以話 香港根本好多都閪人黎
你條柒頭啲邏輯錯到連偷換概念都唔係,完全係亂嚟
比人撚到冇野好兜就開始扮野鳩up想混淆視聽較腳走人
係連登柒咗咪唔好覆走人,根本好小事,又要駁咀又無腦又要面就真係廢到無淪,現實一定好陰功
挨後正仆街
但嗰兩條廢老失禮都係事實
香港人應該要吞聲忍氣先啱
其實你比得錢坐econ就應該要預前面挨後,搭得巴士地鐵就應該預左要企。你塔巴士地鐵要預人地讓座都柒啦
你所謂嘅影響除咗洩咗啲空間之外係咩?
飛機個設計本身就係比你挨後,每架飛機都比你挨除咗起飛降落同派餐食野,你就真係支那人啦,平時冇道德就格硬係啲錯啲野到扮有道德
唔知你假膠定真係蠢到咁如果你真係咁蠢,有少少戥你可憐
講咗咁耐都話咗ex唔extra legroom挨後係冇分别,坐extra legroom都可以挨後,後面條友唔一定係extra legroom
條片個大陸妹挨後個角度

都唔影響個阿叔睇電視啦

個電視阿叔都較左角度 係個杯斜左

膝頭都仲有位比佢

個女人打橫係咁踢都應該仲辛苦

搞咁多野 為乜

啲廢老有種心態成日想屌啲後生

再聽到佢講唔正就起勢屌埋係大陸人
你塔地鐵係咪要預左人地讓座比你
咁即係有無影響先
我冇話你點答,
我亦冇讚自己係呢種人
有時我搭短途都會挨後
但我只會挨好少好少,盡量唔影響到後面,
但如果佢唔鐘意我會較返前
因為我試過比前面西人挨到好後,真係幾影響到,做乜都頂撚住哂,支持個d人應該未試過先咁口響
完全唔理人感受咪支那人
你都on99咁都叫道德綁架
全世界既人都會咁做
九成人都唔會問就埃
特別係long haul 熄燈個下

根本大部分人都唔會有咩特別感覺
預左比人埃 亦都會埃人
除左同空姐講,咁你會唔會屌先?
是撚但啦大家都係支那人
你條柒頭性格咁閪唔洗大大聲話比人知
講緊人品問題就一直避開唔敢講
之後就話人鳩講
而家就講埋堆廢話好威威咁
完 你自己慢慢同佢打飛機
挨後冇問題 本身張椅有呢個功能
我唔想前面挨後 所以會買第一排或者買business
點解你唔覆我
國安啦
你係咪搭地鐘都會預人讓坐
佢閪唔閪就唔知,不過你一定係好撚死蠢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞