[小紅書瘋傳] 港人夫婦國泰航班上因椅背問題辱罵內地女被圍屌

557 回覆
36 Like 146 Dislike
話無問題果啲一係就好彩未試過前面有人挨後
一係就矮撚 隻腳短到人地挨後都唔會頂腳
唔畀人挨後果d係咩人來
好撚痴線
明明機票包都可以情緒勒索人
係咪全部住元屯天居多?
你隻腳短唔會頂腳緊係無問題
膝頭腳最好大大力咁頂 屌你都on9 仲斯斯文文咁撐著
唔關國籍事 挨後真係柒 後面有人最好問下啦
真,所以今次都係大陸人唔岩啦
你縮咩啫
你第一個覆話大大力篤
第二次就話大細力冇標準
依家又話只係肉緊
又要玩嘢又唔敢認你咪仲仆街

我認真答下你
佢去英國唔比瞓低?長途機唔洗瞓?自古以嚟張凳係可以用嚟瞓覺,人哋以前派埋拖鞋眼罩等你瞓得好啲添
你話人哋挨後影響到你係唔關個乘客事,佢冇蓄意騷擾你,佢有權去瞓張凳,但你話篤大力啲個mon,你咪問下空姐比唔比咁玩囉,到時比人掉落機嘅一定唔係挨後嘅人
即係果啲唔係真香港人囉
坐十幾個鐘飛機點唔挨後
話唔挨後果啲係咪成世都係去日本
張凳設計得畀人埃後
我挨後有咩問題
咁香港人始終係高級啲都應該丫
你咁做為乜係人都知啦 打咁大段野駁嘴
我平時都唔支持人挨後,但我係唔支持人短途機挨後,因為時間太短唔係人人都會訓。

但長途機都唔俾人挨就過份,因為時間長又會熄燈,好多人會選擇訓覺,所以挨後合理。

但睇片又唔覺係訓覺時間
所以都係企定先廢時跟車太貼炒車
咪玩,歐美啲airline 唔斜得過lcc幾多
on9柒頭
現實你敢唔敢
咪又係得個講字,坐長途機條友如果係挨後直接訓,唔覺有咩問題
如果坐經濟艙真係咁怕人哋挨後嘅就唔好坐經濟艙
佢哋啲面目行為真係好失禮人
試過放支水 結果一野比人頂開
前面大陸妹基本上佢要瞓足全程都吹佢唔漲,要怪嘅就怪自己坐econ
我就不斷按個mon
Reddit 有冇呢D討論
見D鬼佬都好撚pk
講到尾你就係自私無文化影響到人都覺得無問題嘅支那基因含家產啦
屌你老母俾左錢就大爺,鍾意點就點,影響到人關我咩事,有咩問返國泰點解設計到張凳咁。你老母俾狗屌,自撚私仲大大聲,劣質基因。
打尖都唔犯法,你又可以大大聲同人講打尖又唔犯法,影響到人關我咩事?改法例打尖犯法我咪唔打囉

利申 坐開business 睇唔過眼呢啲窮酸撚咁乞人憎
連畜九成利申坐bus. Class
屌你啦,我睇唔出你有咩文化wo,正常使用國泰個位比你話到同打尖一樣,你咁有文化試下寫啲point寫好啲吖撚樣,仲有你係咪坐business關人撚事?你唔聯絡果兩夫婦話以後upgrade入你數?冇就收皮啦坐程飛機都有得曬命,坐私人飛機吖嘛咁睇唔過眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞