[小紅書瘋傳] 港人夫婦國泰航班上因椅背問題辱罵內地女被圍屌

580 回覆
37 Like 148 Dislike
即刻你覺得設計出黎係剩係比後面冇人既時候用 ?
應減少挨後角度
而家全挨後對後面影響好大
見佢咁樣行出行入都唔知佢做乜鳩就真有咩唔順好心直接同前面條友講啦,成個小學雞咁有咩意思
點合理運用個廁所,你講緊咩。。。
你啱,
其實全程大聲傾偈都可以
但係點解會有人唔咁做

個setting諗遠啲
有人會喺自己屋企開到勁大聲打機,睇戲聽歌(你當11點前)
有人會用正常音量做呢啲嘢
又係支那狗攪事
做得支那狗
就摺撚埋啦
仲要串77 學人挨後
有位比狗坐仲呢樣個樣
呢鋪撐真香港人
支那狗攪死香港正仆街
支那狗去死 返上支那坐支那狗機
你覺得無意思啫,我覺得有咪得坐得唔舒服咪加錢坐business 囉
你睇下上面嗰班挨後撚,挨少陣好似會死咁。唔講仲以為條大陣做過手術唔坐得咁
智障就做cdrom算啦
你知唔知自己講緊乜呀
反埃後撚就係咁既質素
挨得後就預咗俾人頂
明唔明咩係公德心?知唔知點樣盡量唔好影響到人? 電話個喇叭都設計到好大聲,咁係咪搭車搭飛機都可以用電話喇叭大聲播歌?
以你嘅邏輯,有人設計左把好利嘅豬肉刀,然後有人攞去殺人,之後你話把刀設計到咁利就係斬肉架啦
埃得果少少有幾影響
反得果啲一係大肥閪一係2米高 自己買extra legroom啦屌
真,買econ 就預咗啲人又窮又閪。所以受到任何影響都應該要接受
挨得少少當然唔會有影響,但係我遇唔少挨到我連個mon 都睇唔到
你自己喜歡啦
不過搭咁多次飛機都未遇過你依類無聊人
你有紙片人老婆唔好話人地都有啦,唔係個個都好似你咁人地挨後就要諗辦法報復人好撚慘以前個個都要人讓先去到廁所
你挨得唔夠後咪遇唔到唔係前面條撚樣挨後到我連戲都睇唔到,邊個得閒咁無聊
你噏乜
睇片條女都應該差唔多埃到最後
個呀伯膝頭哥都頂唔到
點樣可以埃到後面睇唔到mon
你d 例子全部都係一個generic 既功能套落個極端環境度
飛機櫈本身就係好專門既野 你唔會係飛機外見到佢
唔知你想類比d 咩
唔好同佢嘈,佢嘅人生淨係識不停去廁所去報復人地做佢覺得唔合理嘅事,同埋以為狂去會冇人理佢
一件物品嘅功能唔係罪,用嘅人影響到人就係問題
就係你呢啲柒頭
又要窮買econ又要擺老細款
投訴全部航空公司唔應該比人挨後啦
條港嬸不斷攻擊人大陸妹
而唔係屌挨後,佢都知挨後係最多問下,而係根本無位好屌
香港閪客就係你呢啲on9仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞