[小紅書瘋傳] 港人夫婦國泰航班上因椅背問題辱罵內地女被圍屌

755 回覆
50 Like 186 Dislike
個兩條友蠢到做到咁出面為乜9
我之前去日本前面有個港女又係放到個椅背後一後
我老豆起身去廁所要借力壓到佢個椅背
係到啤啤貢西口西臉又摺摺聲
我即刻話呀爸你小心d唔好壓到人無乜位呀呢到
之後佢自己較返前d
講真 短途機挨後正仆街
但呢到講緊去London 10幾個鐘
將心比己咁樣你頂唔頂到
比左錢買機上娛樂
我鍾意駁個喇叭仔聲量較到最大都可以(鬼叫航空公司提供個耳塞咁雞整痛我唔想用呀,唔好話嘈住你瞓唔到,我比左錢買娛樂架)
呢個真係萬年難解
十個一定有7-8個支持挨後
好心就咪撚裝個電視係後面啦
你咪直接答佢 唔會理影唔影響到人咪得囉
睇吓空姐過嚟屌唔屌鳩你囉
點睇都係十個有七八個屌9挨後撚
挨後先小數喎
十成都係自私撚
有權就要用到盡
挨後撚嘅雙重標準就係咁

投訴BB 嘈,人哋嘅食物碎飛到佢個位,或者開膠袋嘈就唔得,自己挨後要人低頭睇mon 屈住隻腳就話無影響人

做咗超過20年人,連己所不欲 勿施於人都唔識
國泰跪左
唔俾拉後個D嘛一樣?!
如果嗰條女係日本人 想知可以點解決
大佬國泰你咪下下養大班天龍人嘅胃口啦。又賠罪又認錯。次次有投訴賠miles都算,宜家ban 埋嗰兩條友(雖然佢地又係柒)
根本用香港人去支持自己啲歪理
出左話永遠拒載兩位 唔洗再坐CX UO
前面條友挨到最後頂住我對腳空姐就唔屌佢。
我開大聲嘈住果條友就屌我
大家都係用飛機提供的設施,張機票包左,空姐可以雙重標準到咁?
你個喇叭仔已經唔係佢提供㗎啦on9
你自己可以向後坐爭取返啲空間,你唔做,即係你冇需要,咁點解叫影響到你?

即係落雨我要擔遮,你話我開遮擋住你然後叫我唔好擔遮咁呀?
吓,我在國泰網站上買架喎,唔比用你又賣?我張機票包左機上娛樂點解唔比我開大聲?
鬼叫你個耳塞整痛我呀.

你咪唔配有自由囉,食物飛過人哋度同人哋冇搞你只係瞓喺度,你都可以撈埋嚟睇,仲學人講己所不欲
你咪同空姐講囉,關我乜事
香港廢老係咁㗎啦 比少少錢坐e以為自己大撚晒
佢應該趁佢伸隻中指過嚟果陣一嘢chok 前張椅 夾斷佢隻手
吓?

挨後瞓係到要後邊個人屈住腳同腰,要低頭望個mon

椅背向返前後邊果個就唔駛屈腳

咁樣挨後都唔叫影響人?

你邊到嚟嫁?思維咁特別嘅?定智力有問題唔足以理解個座位嘅情況?

己所不欲 勿施於人就正正係同你呢種無理解力無公德心嘅人講啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞