[小紅書瘋傳] 港人夫婦國泰航班上因椅背問題辱罵內地女被圍屌

660 回覆
40 Like 162 Dislike
前面咩人都好,挨後後到影響人哋使用張枱同個mon 都係唔應該被接受。嗰兩個香港人行為不妥亦都係事實,無需要辯解
個個好似你條弱智仔咁咩
有人上機飛定咗就瞓㗎啦
做人有啲廉恥好唔好
你辛苦命唔舒服得唔好要人同你一齊受罪啦
條友啲邏輯好撚kick
張檯開餐唔啱位添
你個膀胱同大腸設計左可以儲幾個鐘嘅尿同一日嘅屎,定係你身體機能唔得啊? 大膽去醫啦,宜家醫學昌明好易易翻
你用盡你張凳搞到我用唔到個mon ,咁我點啊。即係你搭飛機就係搭飛機,我搭飛機就用極唔舒服姿勢呆坐幾個鐘
kick撚得過坐直撚將自己諗法強加他人
要人坐直受罪就唔kick?
我坐直不知幾舒服,係你啲挨後撚畀罪我受咋嘛你一個瞓搞到成排陪你一齊瞓,做人有啲廉恥好唔好
後面有人都要挨嗰啲9成都係窮撚
平時坐開巴士地鐵啲硬櫈
可能屋企連張梳化都無
難得有張舒服啲嘅櫈坐梗係想用盡佢
係,我尿頻,尤其係前面挨到後一後,搞到我戲又無得睇,腳又夾Q住嗰陣
面目猙獰。。。
係知識水平低先唔會有同理心
唔接受點解唔坐頭等?坐經濟預咗要接受
咁你咪投訴航空公司點解要設計到個moon唔可以計角度囉
而且你自己挨後少少已經唔會極唔舒服啦
到底你班大帝個腦係唔係裝屎㗎
不嬲都係 long haul 就捱後, short haul 就唔捱嫁喇。
原來起飛之後唔即刻挨到最後嗰啲人 想睇陣電視就代表辛苦命唔舒服 真係唔知噏乜鳩
瞓覺時間挨到最後唔撚得㗎咩 平時佢條腰係咪有咩問題 不如坐Business 坐ECON嗰啲好辛苦㗎
你骨骼精奇都唔好歪理當真理
咁呢啲你搞人,人搞你㗎啫睇下邊個頂唔順先
後面嘅乘客見到周圍啲人都冇捱後
得佢自己空間少左 會覺得不滿 真係好正常
留意呢個女人仲要捱到最後

睇條片可以見到佢係理直氣壯覺得捱到最後冇問題
實際唔知佢點同後面溝通 空姐叫佢較返前佢又繼續捱後 根本係激化矛盾

廢老錯在俾到位佢入囉 無啦啦講大陸 又做埋啲on9野 一放上小紅書已經贏晒
佢聰明少少 針對返件事同人理論 唔會咁多乘客出聲
你要坐直先會開眼?
歪喺邊你都講吓。你挨後,我就要挨後嚟就你,高返少少,畀個mon嚟睇下都唔得,要全世界跟你一齊瞓唔通咁就真理?
呢句同意你
真係冇乜腦嘅人先唔想大家一齊舒服
econ 呀大帝你想睇就唔俾人瞓?
無錯,但係你嘅舒服同人哋嘅舒服係咪一樣就唔知喇
座經濟艙係會唔舒服會擠逼㗎啦
預咗會有BB喊,大肥婆,cheap精
有咩好爭執

利申:因航金會員 長途機一定會book J class
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞