[小紅書瘋傳] 港人夫婦國泰航班上因椅背問題辱罵內地女被圍屌

573 回覆
37 Like 147 Dislike
41 【国泰航空飞机上被骂只因妨碍她老公看电视? - 金玥霖 | 小红书 - 你的生活指南】 😆 SwvhUHdHE3NvQ2T 😆 https://www.xiaohongshu.com/discovery/item/66ed71c1000000000c01a982?source=webshare&xsec_token=CBK2BRRN2lB9fLWh0lUZz9YYLrPitJvskETwCe7YHK0GY=&xsec_source=pc_share

今次點睇都係香港人柒
又係啲連登挨後撚搞事
香港人發老脾係柒,不過啲大陸人最撚中意扮受害者,再陰啲陰啲做啲無公德嘢,再講到自己好無辜好撚有道理係被害者咁撚樣
呢單挨後啱定唔挨後啱?
利申:坐開巴士冇得挨後
同機香港人都屌緊, 係你坐係屋企隔住個mon最撚清醒
挨後正仆街
不如取消咗挨後呢個功能佢啦
有個挨後功能但唔用得嘅咁仲留嚟做乜
點會唔用得 飛機一升到差唔多 我即刻戴airpod pro 加挨到最後訓教 理撚得佢
其實應該要限角度,角度唔大都無乜問題,落曬都真係幾影響人
Ryanair
雖然冇片睇,但係個香港人啲語氣咁閪。。。
問嗰時都唔似好聲好氣
齋貼link你不如唔好開post啦
仲要係小紅書
聽到小女孩就知啦
屌佢啦大家18歲就係成年人
不過大陸妹係有權咁坐
咁到底條呀叔咩事先
比咗錢你唔挨係你嘅事
買機票有冇得check
可以話無,除左lcc,間間都有得挨到好後
你咪挨囉,
我咪喺你後面打機,大大力篤個mon
得閒開合下張餐枱
冇野架,大家一齊閪睇下邊個唔舒服
我坐你後面都可以瘋狂打機、大大力篤鳩個mon
你都可以篤你自己個mon
咁話晒俾左錢,你唔篤係你嘅事
咁又唔得wo
你大大力篤個mon係震到前面個人
個mon原意唔係比你大大力篤
但張凳有得挨後就係有得挨後
唔識up
download落黎278mb用唔到streamable free account
腳長無辦法,一郁就唔小心撞到前面,無辦法啦,legroom唔夠
挨後頂住哂你叫我點起身痾尿?
咁你咪問國泰囉
你問個user有撚用呀
輸打贏要
個mon整得係到,就係預左人地會篤架啦,仲要有game玩
大力定細力好主觀,總之我就係咁篤啦(有機打,冇計
你張櫈想挨到幾後都得,咁我係咁打機(BTW,打機打得盡興好難細力)按道理都冇咩問題啦

唔好呢個時候先係到講咩「影響到人」啦,跟你地一開始個意思:影唔影響到人根本不在考慮範圍,總之就係俾左錢,又有咁既setting同設施,我就可以用,你都可以用。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞