[小紅書瘋傳] 港人夫婦國泰航班上因椅背問題辱罵內地女被圍屌

879 回覆
59 Like 223 Dislike
點樣用唔到mon?個mon正常都有得較角度,就係預咗前面挨後嗰陣後面都可以用到,你自己唔識較就㩒鐘仔問下cabin crew
而家係個幾個香港人好撚柒
就算個大陸妹自私都唔代表你可以justify 個香港人咁既on9行為
而家得償所願以後冇得坐啦
可能去改下名, 換passport number 有機會避倒個black list既
https://www.cathaypacific.com/cx/zh_HK/flying-with-us/aircraft-and-fleet/a350-experience/economy.html

而椅背亦可作更大的角度調校,讓您在機上也能安然入睡。
仲要人哋批准先挨得咁大支嘢?後座乘客有咩權力咁做?
你有冇搭過飛機㗎,前座挨後後座都係用到IFE同枱,個mon有得較角度,同埋張枱唔係直接裝喺前座椅背上面
二等公民,賤民
其他時間要用餐檯建議都係搵返空姐解決

cabin crew都係唔會理你,唔通你一打開張枱前座就唔可以挨後?咁你成程機都打開張枱前座咪唔使挨?
勁撚乞衣,自己想要多啲位就覺得自己可以唔畀人哋正常使用自己個位嘅功能,咁前座乘客唔鍾意後座用IFE同摺枱又係咪可以叫人唔好用?
啲乞衣未搭過飛機唔知有呢樣嘢
屌,真係無試過單聲,又無聽過前面條友單聲,亦無見過有其他人單聲

師兄係咪想發起全民禮貌挨後運動?
同啲小學雞搞返個壁報設計比賽啦
有得較角度有幾正常,你係咪保證到差唔多十年前所有飛機機型都有得較唔得就唔好咁肯定
醜死鬼
個阿叔唔搞小動作,直接大動作,咁仲唔係alpha male 咩
個阿叔唔搞小動作,直接大動作,咁仲唔係alpha male 咩
人地買左機票
張櫈包左有得向後呢個功能
反正我唔使瞓咪睇下邊個煩啲
低能仔,國泰網店有賣就等於航班有提供?你唔好帶套刀上機?

https://lifestyle.asiamiles.com/en/HK/Lifestyle-Awards/p/LPI_3735
老老豆豆,你真係好岸鳩
係㗎,無嘢做咪同啲無公德心嘅挨後撚玩囉,唔係成程機有咩好做
戇鳩仔,人地挨後係合理動作,你頂人就係專登騷擾人,唔識分?

下次你記得頂啊,睇下會唔會比人black list?唔敢頂就成世鳩縮早洩啊!
g 持,下次拍 video比大家學下你點做鳩啲無公德心撚
你真係弱智唔係扮
自己有問題話人冇公德心
On9 佢設計得就係俾人挨後
你自己坐都可唔可以去後挨
尤其長途機 搭咁多個鐘點坐直
佢自己都識講位唔夠+人哋有權
班坐直撚仲要屌人挨後
而家係邊個自私
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞