[小紅書瘋傳] 港人夫婦國泰航班上因椅背問題辱罵內地女被圍屌

816 回覆
57 Like 206 Dislike
啱呀!香港人核心價值不能動搖
一般非LCC每個艙第一排個價同後邊一樣嫁

第一排前邊會有recline? 瞓醒未?
依家仲有人去挨到最後咁戇鳩?
俾我都屌
建議下次捱後粒掣應該放係後面乘客位到
挨到咁撚後 勁仆街
你身高米8同米5已經好唔同
你唔想人地recline侵占你既空間個陣
其實係咪代表你自己想要更多空間?
你要求recline就去買business
咁你唔想人recline點解你自己唔去買business
你個腦行二進制?

屌柒隻beta狗就一定係撐個阿叔?
お父さん、人を圧倒しないように気をつけてください。ここにはスペースがありません。
加埋成百歲有多仲咁白痴
夠鬼膽咩
幫條大陸妹好似唔多妥,雖然佢大眼
條大陸妹小紅書係英國既
又係呢d
屌你架機唔捱得後咁點解要整捱後

話唔捱得都on9
搭過飛機未?挨咗用唔倒mon同枱?
飛機d位密到咁,就咪搞咁多野啦
迫到咁,挨後其實一定會影響後面果個,然後你班仆街既解決方法就係全部人一齊挨後,成件事on99
國泰航空:拒絕2位滋擾他人顧客未來搭乘任何國泰集團航班
https://lih.kg/3788637

你唔好話坐幅牆後面冇人recline
個坐位設計得可以挨後,咁個乘客挨後有乜問題?就算有問題,都係航空公司嘅責任。除左食野,起飛,降落唔挨得後,任何情況投訴人挨後都on9,咁巴閉就投訴航空公司做乜設計成咁,或者怨自己冇錢坐J class,有d人成日以自己嘅角度睇野,但又唔知自己冇邏輯,以為投訴就自己有道理
咁成機人大家冇得瞓坐直全程就唔on9??
救命
自己坐econ唔舒服,係屌人做咩冇道德冇公德心要瞓覺
而唔係諗下做咩唔買個靚啲嘅位

我唔瞓得 ,你哋都唔瞓得
連登大陸仔空群出洞
佢地去倫敦如果係旅行

回程係咪要退番錢俾佢地唔俾佢地搭
點解會有人覺得挨後佔用你個空間係OK?
本身飛機位已經好細,仲要無限任人挨後,仲要有啲位係斜到連個mon都睇唔到
比你個位俾人佔用咁耐,喺鍵盤後面嘅各位仲會唔會咁好聲好氣?
不過以而家嘅邏輯嚟講,咁樣魚翅邏輯正確,俾人搞完還拖係罪大惡極
咁咪你照挨,我照樣篤mon,用餐枱
我就唔會投訴同鬥屌既
都唔會好似個2條傻鳩咁樣比位人入
算吧啦你唔好搭國泰啦 我驚你俾人black list
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞