Concord 星鳴特攻宣布九月六號結束營運 所有玩家可以得到退款

1001 回覆
905 Like 7 Dislike
抵撚死啦,鬼罪大邊個俾條Jim Ryan個仆街揸正嚟做啊?呢啲咪係就係你嘅傑作囉
應該係D要寫game評嘅youtuber/記者嚟
black mail + fuck up your company's future prospects

痴撚線賺錢方法
支持woke撚對抗大財團,燒晒佢地啲錢
講真如果無左堆三尖八角既人起碼唔會死到咁喇
deadlock 根本未整完只係測試,
玩咗50個鐘倒, 學習成本好高但係只要識玩就好撚好玩
依加個畫面係冇宣染,UI好簡陋
完成版會好似CS2咁嘅畫質(Source 2 引擎)

Jim Ryan 勁到呢
all in買垃圾
其實都唔洗出咩新聞
咩公告
得幾十人online 逐個message佢地講聲執笠都ok
overwatch你有無玩過
佢收皮係因為blizzard啲低能操作同太心急側重電競運動無理到休閒玩家
本身一手好牌比blizzard自己玩爛, 同咪係moba+fps或者woke元素無咩關係
好好笑
抵佢啦 整埋啲垃圾GAME
成個game 界比佢搞彎哂
唔係欲加之罪
woke元素的確令呢隻game 更加令人反感,
連本身想試既玩家都趕走埋
啲會計佬識執靚條數呀嘛 股東識閪game咩 佢做CEO嗰期條數好咪得 自己走咗理得你死
早斬係好嘅 搞退錢都方便啲
但呢次最大打擊係品牌形象
呢次簡直留名青史破記錄
原本有機會攞 Game of the Year 點解要放棄

WTF... 真係遊戲角色嚟? 好似AI gen咁
佢條靚,亦都係接棒做西方CEO嗰個Hermen Hulst
之前仲講到話睇好Concord超越Horizon
呢班白皮豬真係CLS
本質上真係好玩/有佢嘅market就唔會因為多幾個三尖八角嘅model就爛到咁誇張啦,let's agree to disagree
最大問題係你隻game 唔夠政治正確完素,你融資係會少啲錢
攞Shit game of the year
俾40USD仲要見到woke撚又they又it
貼錢買難受
似係唔夠woke
可以再woke d
咁快收皮
應該乜鳩都入晒佢數,SONY 繼續woke 佢老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞