Concord 星鳴特攻宣布九月六號結束營運 所有玩家可以得到退款

1001 回覆
905 Like 7 Dislike
我好appreciate 佢可以 keep 住update 出新skin, 最重係身形跟衫變
啲傻西女拳聲大大無貨賣
淨係識靠癡
得個嗡字白撞無幫襯
信呢啲嘢都白撚癡
市場規則直接教佢地做人道理
當初免費公測都得2千幾人玩
早兩日見有巴打貼得49人online

業界傳奇
遊戲開發成本唔係淨係講game入面嘅野,仲要計埋開發人員嘅人工,公司日常開支,同埋推出前後嘅宣傳費用

間工作室sony專登收購返黎個價錢已經唔計,淨係佢入面啲人曾經整過cod、天命2就知班人嘅人工唔會低,仲要推出前瘋狂賣廣告,點會唔高成本
做左8年傻仔, 幾日收左皮

送錢比woke撚係抵死
免費我都唔想玩
笑左
8年磨一dom
顧問費

呢隻game一定會千古留名
由政確份子打造一隻前無古人嘅3A級垃圾
50億台幣呀
會唔會破the day before 嘅紀錄
之前喺X好串嗰個開發者有咩反應?
50億冇lu 抵死,信埋曬啲垃圾LGBTQ+ woke 撚 女權
Woke 撚近年好倡狂,依家整game 要質woke 野入去,又賣相核突
Game本體好唔好玩已經唔理
物以類聚,專請woke 人去做game

中小型公司請人真係要好小心,隨時影響成條team /game
引擎人設UI行銷
仲有server 版權 出版 維護 CS 全部都係錢
其實ubi啲垃圾open world銷量係每款新AC都創新高

經典IP嘅力量係好強大
真,先唔講ow同apex本身自己有一班客群,依隻星嗚特攻甚至連只係先行測試既deadlock都打唔贏
Valve出品邊有得比
屌那星等你班撚樣they it them得咁撚開心
不過sweet baby依D撚屌consultant一定會反咬係dev整得差唔係lgbtadqwdasdc累事
最撚on9係sony收曬自己d日本工作室,結果搞隻咁既垃圾出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞