Concord 星鳴特攻宣布九月六號結束營運 所有玩家可以得到退款

1001 回覆
905 Like 7 Dislike
會唔會成隻Game 賣比大陸
佢地咁多錢, 最興
分分鐘一星期營收已經買到
睇你點定義差 我嘅差係指佢輸哂比市面所有competitors
判比劍星工作室做美術,跟住比其他工作室做營運
咁Sony on9concord 幾時上市,佢100%話到事
所以換晒d skin 變晒少少咸多多趣就可以同類跑出
金變態其實落咗好多心機整details
https://youtu.be/2jEjLyYRgqw
大陸點會要,大陸人最撚僧LGBT
輸俾 the day before
想知隻星戰賣成點,想ubi執多啲
唔好refund 呀
留番隻game 有得炒

諗唔到呢隻game點樣用幾億去開發
唔講人設,呢啲轉個字轉張圖成本差唔遠,背景故事吹出嚟任寫又係諗唔到有咩成本。

想討論個玩法,5打5 fps呢啲一早有,有技開喺近年市場都好平常。
姐係大路嘅玩法設計都有得抄,甚至可以照搬,咁點解用到咁多錢同時間去開發。又唔係用咩新引擎。
有冇行內人講下。
改走啲柒頭角色即係要繼續出糧蝕錢

梗係執咗佢即刻止蝕啦
女權點賠償
由TLOU2同PS5開始罪大真係搞到成pat屎咁
應該即刻買幾個concord主題手掣將來炒
星戰話哂都係大ip,大把人見到個名就預購,點都唔會好似concord咁爆死
執左佢換名換skin囉
其實我想講既係,根本BETA免費都係得2千人玩就已經證明左D人係連入去都唔想,最主因基本就係LGBT,D design太撚樣衰

woke撚:全力支持!但我唔打機唔會買
點救 改晒全部人物做除去lgbt就比dei投資方搞

造型垃圾到咁轉做免費抽skin又冇人抽
cls 依隻算唔算破記錄
有排笑
你d 人整做好似doa 咁正,跟住課金換衫,發過豬頭啦。係班政確撚唔肯姐,唔肯咪比人炒lo.
https://youtu.be/l1Jp4K02L1I?si=n6M42uDWi3Hdw2vr
Fairgame$ 係Sony下一隻等住出嘅live service game
命運會唔會好過Concord
50億港紙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞