Concord 星鳴特攻宣布九月六號結束營運 所有玩家可以得到退款

1001 回覆
905 Like 7 Dislike
個 pronoun 係 he/him
Go woke go broke
D.VA校服同慈悲巫女Skin

利申:回坑抽周年Skin抽到D.VA校服,勁好J
sweetbaby 呢啲閪嘢淨係識出post 勒索 studio,邊識整 game
呢班game評都無乜公信力,可以點救
人設只係其中一個失敗因素
抄OW,又唔加原創玩法
人地免費,呢隻咁嘅垃圾仲要比錢買,憑咩呀
仲要整唔同國家種族嘅人算係抵讚

以前暴雪遊戲,必屬出品
依家?唉……
俾啲尊重
人哋rank全球排名頭100
呢啲woke撚黎,女人都會用he/him
根本就分唔撚到
間野個老細甚至話自己性別係professor添
估唔到有game會仲衰過之前果隻"巴比倫的殞落"
呢班developer 應該 cancel
最好笑係你睇啲外國media 講concord點解出事
全部隻字不提角色design柒woke,係度講東講西話咩promotion做得唔好,game mode唔特別乜乜乜

全世界都討論緊woke既呢一點就好似當冇發生過咁
sweetbaby 班撚屌係咁救都無用。

另外,仲要食正悟空呢隻無畀保護費嘅game屌打到一面都係,woke 係抵死
巴比倫鎖左台灣中國韓國
依家吹緊PS5 Pro加價加到700美金
蝕咗啲錢就諗住咁樣賺返
但有人買咁撚貴嘅PS5 Pro再講啦
我覺得 woke 佔一半,另一半係呢啲 game 喺市場到已經都有唔同選擇,仲要免費,啲character 仲要正常啲
咁嘅人設…連開youtube睇review都唔想…
屌你老母班LGBTQAI2S+冇買game撐場?
事實就係好玩但woke大把人含淚買嚟玩,上面有人提TLOU2,除非你要拗話嗰10M銷量大部份係中伏玩家,woke但唔好玩就仆直,講到尾好唔好玩>woke唔woke

sweet baby唔係第一日有,woke game佢唔係第一隻,但仆直到咁佢係第一,咁邏輯上就話就係因為woke所以仆直係講唔通嘅啱唔啱先

要搵理由嚟買實搵到㗎,TLOU2係續集,即使明知係woke,「想睇埋結局,焗住買、唔係我唔反woke係畀Sony夾上船」,當初連登都見唔少,講到尾係無優點所以無人買,唔係有woke缺點所以無人買

你講嗰啲虛假宣傳手法,我真係唔知結局會唔會衰過而家,但就非常劣質手機game思想,氹人落疊咩都整得出嗰種,相信間廠唔係諗唔出而係自覺未low class到咁,不過哩啲已經off topic
殘奧黎
發售前喺subreddit有班人仲撐d角色唔醜樣, 唔知係咪pr打手嚟 愈撐愈令玩家反感
有gaylo
禁同英 強制222根本倒米
本身休閒想玩乜就玩乜不知幾爽
無,佢哋喺負責出嚟撈油水同勒索 studio 去 加dei element。

隻 game 出成點唔關佢哋事,你當黑社會收完保護費邊真係會保護人
隻marvel rivals同ow差唔多
遊戲性同平衡都係垃圾既beta都有幾萬人玩啦
講到尾好唔好玩係影響隻game keep唔keep到人氣
但係woke撚元素整到出黎就係未吸客先趕客
話之整到識飛都唔會有人玩
tlou2都只係woke撚抬頭伏到人既第一集game黎
而家再出根本冇可能有成績
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞