Concord 星鳴特攻宣布九月六號結束營運 所有玩家可以得到退款

1001 回覆
905 Like 7 Dislike
整個Mod改晒啲角色咪得
五位數 萬位數
你平時用開邊個?
淨係睇過呢套
係囉
唔係應該用兩位數咩
抵死啦
太睇少佢地
你要宣揚L多元文化最多咪一兩隻角色包含
屌你全部三尖八角,連機人都唔放過

死前撕咗LGBQ個標籤,即其實班人都知死因
只不過太遲,其實咁都好事,以後其他game廠會認真考慮係咪要比sweetbaby呢類做顧問
隨時害到隻game落架
換皮再出過,得咗
sony連自己啲game都落pc,叫人哋玩獨佔,當人傻仔咩
快快手改翻自家獨佔啦,唔靠呢啲有鬼人買console咩,講廢switch仲廢10倍,但點解咁多人買,咪因為啲game得佢玩到囉
破埋巴比倫最快收皮紀錄
到依家都仲有人講隻game 死唔關woke 唔woke 事就知佢哋唔會輸. 有其他問題唔代表唔關woke 事. 死到咁都仲有得賴
開頭唔賣得, sony remove tags 就話你歧視, 到隻game 死又變唔關woke 事. 直接割係隻game 閪
其實真係得 睇落似係好玩過OW
同一個戰鬥系統 換哂靚仔靚女 轉做免費game賣skin 應該會好多人玩 雖然佢個名已經臭哂
最高同時上線人數都唔過700
仲要有部份係派出去比steamer同記者
實際俾錢人數更少
退錢同蝕三季比小數黎姐
要班woke撚親手將黑人肥婆改成性感人設,慘撚過叫佢哋推自己條女去做雞再夫目前犯,寧死不屈啦
D人弱智
咁喪尼無眼光啫
正常都唔會諗投資隻咁嘅嘢
扺死
連20幾年前舊版 CS 都仲講緊有萬幾人玩緊啦
認真咁講
隻game遊戲性係垃圾 仲要加埋Woke 所以先至咁撚伏
佢是旦有一樣 可能都唔駛輸得咁慘

當劍星 佢故事王道 遊戲性就係依加好常見嘅魂類
但人地賣女
咁咪大賣

當10分神作
Woke到臭 但遊戲性有 所以仲呃到人

而且woke撚自己都會內戰,有人話bg3係woke game因為你想gay les都得,有人話唔係 因為冇變性人搞到跟本冇可能滿足晒班on9

最仆街嘅係woke culture 要所有人就佢地 一定要woke大過遊戲性先 生到d畸胎出黎
仆你個街黑廁教條依種完全就係放棄隻game去woke on99
呢隻game最值得欣賞既地方係佢自己整個新ip出黎woke 無沾污啲現有ip
換撚晒 起碼唔會得2位數的人玩
有人玩就自然有人課 起碼頂到一年先
cls
黑人+變性人
完美組合
其實調返轉可以係game入面專殺woke撚已經可以大賣
識趣既就延期再搞好佢先出啦
改免費, 重新建模, 將lgbt+既內容刪除
UI改少少, 重新包裝就可以再上

我睇片, 其實隻game本身完成度好高
但問題係同類遊戲有overwatch呢個老大
本身個IP已經出名, 仲要係免費
雖然角色建模無以前咁頂, 但點都好過concord果堆肥佬(?), 非主流
76屈佢做Gay佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞