Concord 星鳴特攻宣布九月六號結束營運 所有玩家可以得到退款

1001 回覆
905 Like 7 Dislike
online game就當你唔更新內容

維護server都要成本伺服器工程師人工都貴

依家會搵雲端做server/cdn加速,都係一筆支出
米哈遊果啲都feel到浸卡通膠味
又用黑妹, 都唔好話買, youtube睇人打機都唔睇呢隻
呢個得一集,抽起應該引無問題
明白,即係賣落屋企樓下嘅 game 鋪都計?

如果係咁,到玩家手我諗頂盡得3000
我係Sony 就比人免費玩,加番多d 非黑人角色
佢地賣點黎
Tracer 係les都唔影響個角色本身好J
其他game d lesbian一定要又黑又肥又TB 咁
結論其實都係睇好唔好J, 唔好同我講人設
打機嘅90%係男人,你隻game無返一兩個dva 級數嘅角色註定失敗
有冇人記得光明記憶呢隻Game,佢都可以整到泳衣出嚟
罪大個名真係無撚改錯
一手好牌比佢玩到食屎 平時玩家群意見唔柒聽
走去聽啲唔打機嘅左膠lgbt+ woke them意見 真係屌佢老母
btw:之前崩3果時仲可以出到泳衣,但去原神同崩鐵就冇咗
中國人設我覺得最大問題係男人好多都係仙俠BL白淨小受風
Ow都算係lgbt教科書級
肥 基 殘障 老 動物

咩都有,但人設上唔會太反感
支持個班最弊係唔撚打機呢
畀咁多錢出隻垃圾

唔駛錢放上PSN 畀人玩
我連下載意欲都無.....
起碼都見到仲係男人樣
正常邊有人想打機都見住班肥矮柒毒基佬Lesbian 都唔係話歧視

抵撚死㗎 嫌佢死得唔夠慘㖭
班仆街左膠高層唔蝕撚到入肉都仲唔會知死
之前都有gay 佬見到奧運開幕,覺得影衰lgbt
咁少人玩server錢唔貴
但佢出game之前應承左買斷制無season pass 仲講埋頭3季將會有咩update
得幾百人玩根本比唔起開發費 退錢執7好過

班gay佬要求先高
身形又要keep, 衣着又有要求

見到奧運隻肥西好難唔嬲
不論男女肥矮毒柒打機都唔想見到肥矮毒柒先

你自己整角色就唔同

同埋Hgame 主角個啲self fantasy例外
上面有人羅Horizon 2同TLOU2賣得唔差,就話銷量同Woke唔Woke冇關係

我想講,Horizon 2同TLOU2就係本身遊戲系統同畫面一流水平,但偏偏比班Woke燃搞爛左個人設同劇本,先變到依家咁的死樣
依兩隻其實只要羅個正常少少水平的劇本,兩隻都變左做神作大賣啦
想知佢哋target嗰班modern audience(如有)依家咩心情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞