Concord 星鳴特攻宣布九月六號結束營運 所有玩家可以得到退款

1001 回覆
905 Like 7 Dislike
根本大家就係想要依啲
打機就係為左輕輕鬆髮FF俾個腦打下飛機
我係咁想改變世界我落去街頭抗爭啦
整woke game成件事本身就唔撚合logic
結果Horizon個Aloy由靚女變咗個肥婆
直頭係worst game of history
我驚佢地將個角色設定攞落其他game再賣過
養左一大班人八年
算唔話得
勁撚過隻巴比倫殞落
16個引人入勝的角色
前途光明的射擊遊戲

IGN班左膠點算好
槍GAME真係得CS 好玩
呢個時候入手係咪可以玩到佢執笠兼退錢
佢條靚 現西方CEO Hermen Hulst都撐佢
就睇下十時裕樹之後會唔會郁鳩佢
TLOU/Horizon
大把game可以比例子你woke原素點ruin左一隻game甚至令隻game變地底泥, 幾好玩都比人屌
今次sony做得最好係大張旗鼓用woke黎宣傳, 唔駛比人買左先知中伏
但係隻GAME開發8年+用左50億
柒頭角色主要係女權唔係lgbt
一定係營運問題
養班垃圾出黎搞事
啲真係做野嘅呢幾年比人逼走哂
sony自從轉左鬼佬渣旗變到勁垃圾
真係有撚病,西方啲廠成鳩日搵完啲靚面模capture然後再醜化佢
我地話冇人玩冇人玩果d 3A
佢差撚極都有百萬幾十萬銷量,宣傳落左本既時候,你隻game就算買返黎直頭開唔撚到,都已經賣左幾十萬,點都有幾千人撞到上線,點會閪到好似呢隻咁,講緊賣幾萬,d indie冇人提咁上下既成績,在線幾百人都仲急速下降

佢好明顯宣傳果下已經憑個賣相死直左,連果d不問價不理世事我就係要買新game果班睇撚完個封面都屌你老味下一頁

你到底知唔知咩叫3a,入面有個A係指宣傳
你到底知唔知咩叫市場
佢個市場再點撚樣夕陽,再點撚樣痿縮,全球範圍搵千零兩千個傻仔去開下game佢都冇啊家陣
已經唔係玩法同市場既問題
On9
呢隻鑊邊條woke撚要咩
笑死 開發8年 2個星期就收皮
其實就講緊WOKE而唔係LGBT
咩PRONOUN BODY POSITIVE都係近年先有
套返落香港就覺得成件事好詭異

香港得個200萬黃絲
當年都頂得住一堆難食到嘔嘅食肆年幾兩年
同捧咗個肥仔姜濤出來啦

歐美咁撚多大學 淨係計左翼大學生都多過200萬10幾倍
咁撚大個左翼經濟圈
竟然連一隻 game 都頂唔撚住???
單機遊戲佢都仲可以學tlou咁賣完唔理
呢啲槍擊game要養server早cut算啦遲cut再蝕多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞