Concord 星鳴特攻宣布九月六號結束營運 所有玩家可以得到退款

1001 回覆
905 Like 7 Dislike
dl都廢撚事啦
換下Skin換下故事
仲有得救嘅
又唔係垃圾
希望Sony經過今次教訓之後,將來唔好再出政確game,出多啲劍星之類嘅game咪算
血本無歸woke慘痛案例寫入史書
變h game有咁咸得咁咸,要課金抽特別衫
Sony 做慈善,唔反佢
隻game本身根本就唔係差,根本比人屌得最多既問題就係LGBT,冇LGBT一定唔會得咁少人玩啦
巴打
十位數係十億喎
好撚心涼啊
一定關LGBT事,當年垃圾如anthem都頂左幾個月,遊戲內容垃圾,甚至玩唔撚到,個封面,角色同preview厄得下人,點都有班老襯買

點會咁多購買力都清楚有隻免費既ow,唔好玩之類

LGBT個形象劈頭第一下已經趕左客先,因為呢個係形象同招萊,令唔清楚隻game,跟唔足消息既人都睇得出決定唔做老襯
其一啦,其二咪就係LGBT,隻game其實唔會差過魔介隻咕嚕,但仲少人過佢
steamchart 24 ppl online
CLS
你點講得出唔係差
Gameplay 手感都完全唔impressive
佢冇得唔refund,隻game繼續run落去嘅話佢一定要兌現之前講過最少三季嘅內容,而家隻game炒到咁已經蝕大本,如果仲要整埋三季內容再連埋server只會蝕更多
唔impressive=差?最多咪mediocre,forgettable 囉
如果佢有single play, 我會想買隻hard copy, 話晒史上最失敗遊戲
Woke撚宜家又瀨係隻game本身唔好玩唔關LGBT+事
總之就公我贏字你輸
買得就係隻game夠多元唔買得就係本身唔好玩
Go woke go broke
屌得最多嘅問題係班woke撚用左自己個樣同垃圾桶做藍本整角色
仲要夠膽死收人USD 40
熱烈地彈琴
有少少想獵奇 反正都走執 sony有冇考慮開放免費畀人獵奇下
兩位數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞