Concord 星鳴特攻宣布九月六號結束營運 所有玩家可以得到退款

1001 回覆
905 Like 7 Dislike
我發現隻game啲角色封面圖同呢一幕都幾似

樣、種族、身形 連佢地身著衫嘅顏色配搭都係柒到無朋友
我諗本身Concord都係想做類似嘅效果
銀衞本身班角色係冷門,但第一集出正喺Marvel攀升期,有成班fans撐場,加埋本身套戲都好睇,所以成個系列三集先咁成功
但Concord又冇大IP支撐,市場又太多同類型嘅game,仲要有埋政確標籤debug,人設又唔吸引,點同人比
黑過隻馬嬲
debuff
索尼洗咁多錢
你未返過工?有咩咁大鑊
一早洗左錢俾一堆twitcher玩啦

睇既有幾千人仲多過隻game既人
睇The Verge 篇文似乎佢哋只係覺得隻game失敗係因為要錢,同DEI無關。退款係應該想隻game變free game再穢土轉生,非常期待佢哋翻生再死多次
l4d 續作

LGB都係角色性向姐,又唔代表要醜/審美有問題
閃光同76 都佔左LG兩個字啦,角色夠養眼,人氣都係無乜動搖過。
更不論GL同BL產業對哩d角色寵愛有加

但係隻Concord d角色跟本係7頭集合體
肥仔肥婆 外星人 阿婆 猥瑣男 盔甲大媽 植物
哦, 係咩
傻鳩Sony
其實睇啲有玩嘅youtuber評測
除咗角色嘅樣同設定係垃圾級
其他嘢都係水準之上
執一執再出返一定會有人捧下場
啲錢丟比英高整bloodborne 2仲好過
重制戰神仲好, 傻瓜sony
幾時都話環保,宗教,左膠之類都係害人害物!
果啲傻閪lgbti一早拎哂consultant fee 袋袋平安
隻驚執都影響唔到佢地
到底點樣先趕得走呢班人
人打機某程度上為咗扮演夢想中自己
現實中邊個想做呢啲怪胎
對弱勢社群唔應該歧視係啱
不過有靚仔邊個想樣衰
有手有腳邊個想坐輪椅
現實中都唔想做
仲要我畀錢扮
無嘢下話
又一隻woke 狗, 直block 廢事眼冤
一模一樣嘅game, 用暗榮DOA人設, 已經係神作
我真係恭喜你啊

其他game廠快啲學嘢啦 整多幾廿隻concord一定唔會輸架
之前講到好威架
做乜咁快執呀
班人係黑社會嚟,就算無人買 woke game,都唔會影響到佢哋,因為佢哋仍然會出 post 洗版去勒索其他 studio。

歐美嗰啲唔知會唔會繼續賣帳,但中日韓呢啲國家睬佢都戇尻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞