Concord 星鳴特攻宣布九月六號結束營運 所有玩家可以得到退款

1001 回覆
905 Like 7 Dislike
幾日前都刪撚左d 角色Lgbt++既標籤啦

不過d人 樣衰到咁冇人理佢
真係得鬼佬咁戇鳩理埋啲小眾 班人淨係識嗌口號 但又唔會支持市場
邊有講得咁易. sony 收入最大份係game and network.
再係咁好快步入SEGA後塵,淨返老任同M$
抵撚死
條路自己揀 仆街唔好喊
Concord Was/Were
教育玩家吖嘛
玩你老鼠
眼睛污染 精神污染
依家啲影視作品好似對佢地有仇咁 全部都係stereotypes
有得炒啦咁有歷史價值
好撚心涼
花好多時間設計唔同種嘅黑人
再用好多錢設計唔同肥唔同大隻嘅女人肥婆
呢啲game快啲仆街唔該晒
見到佢髮型個兩舊屎,898。
呢隻game免費就差唔多
隻game 同overwatch 有咩唔同
因為佢同時在時人數仲少過咕嚕
因為佢哋要多元, 反主流審美. 樣,身材,服飾 主流覺得靚既偏唔用. 咁都賣得就有鬼. on 9 在sony 咁都比佢過到
你係咪亞視保家
IP有難度而且單機game唔會因為小人玩而玩唔到
最多咪勁快sales 回下血就算
好似保險
Game係fgo手機game賺最多
一個月都捱唔到
motion capture全部都可以用返
只係換個皮, 所以要花既錢其實無你想像咁多
故仔果度真係難搞, 但又唔係無辦法處理
就係裝死, 直接當無呢樣野
反正轉左先, 睇下救唔救得返, 條數好睇, 先再花錢搞
除非LGBT群族忽然超過世界人口一半以上,否則係大家有生之年都唔會見到推LGBT題目會成功,但諷刺的係生育又要靠正常性別相處,現在LGBT只係比人劃左個圈放入去圈養,唔搞事就各國政府隻眼開隻眼閉,要乜都批過商界要唔覆服務佢地就自負盈虧,Sony依單野就係一個好例子,大家當做樣板,Steam見佢柒左都馬上消LGBT Tag劃清界線,明眼都知乜事。
俾錢我都未必得閒玩
磨斷左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞