Concord 星鳴特攻宣布九月六號結束營運 所有玩家可以得到退款

1001 回覆
905 Like 7 Dislike
隻game轉免費再賣skin
仲有2隻會出,但睇怕都係要爆死埋
ign係講𠵱隻game充滿未來
唔夠肥 唔夠醜 LGBT唔收貨
你都要玩過先知佢差

家陣d人係試都唔鳩想試,睇都唔柒想睇,未到討論隻game整成點既階段就爆死

系統,玩法,手感整得差呢d真係唔會導致賣得幾萬甚至更少
咪得個千幾人買
sony員工
最基本 一隻角色要有model animation vfx voice actor sound effects
全部都係人手整出嚟無Resources可以重用
你自己Down隻UE5玩吓就明 呢啲美術嘢最labour intensive無得慳(唔好講咩用AI呢啲bullshit)
燒左八年錢姐, dev 真正做野過程可能衰過 indie
Concord 一隻game夠整好多日本game
D人設做到咁乞人憎其實都好高難度!
藍白色果套睇到我扯旗
LGBT都係其次
D人造型本身唔掂
亞裔條女本身trailer ok索去到game都要整肥佢
錢已袋woke撚:隻game無人玩唔關我事
Overwatch到Overwatch 2今時今日都收皮啦,當初咪exactly係賣女跑出,隻game根本注定無market無運行,啲咩woke撚搞到收皮都係欲加之罪
比錢搵woke撚顧問公司教佢地整d黑人女人肥婆既人設
個黑人女角 真係好政確
免費都要諗下喇
重要比40USD玩?
玩政確玩到蝕2億美金
真係抵撚死
Charlie's Angel but filled with SHIT and PISS
事實證明咩sweet baby LGBTQ 女權呢啲人淨係識shit around all talk no action
而家有隻度身訂造比佢哋嘅game 就冇人肯比錢撐到底 嗰啲成日喺Social Media話人哋隻game唔多元嗰 啲 應該買10幾萬份copies送俾街坊等佢哋洗下data救市 依家執柒埋你話點算?
當年同ow同期既paladins仲keep住4k人玩 好撚諷刺
都係,反正億億聲咁已經蝕左,唔差在蝕多少少
解散成個team止損算啦,
再搞只係增加沉沒成本.
比人定型咗做左派LGBT+遊戲,
冇得改架啦.
8年磨一爛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞